WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

Workshopruimte of trainingsruimte huren

Op zoek naar een inspirerende workshopruimte of trainingsruimte? Zaal huren voor een cursus, meeting of bijscholingsdag met het bedrijf? Of zoek je een unieke plek om te vergaderen? Huur dan je eigen privé-strandpaviljoen in Wijk aan Zee! Een prachtige locatie op een steenworp van Amsterdam en Haarlem en uiteraard 100% corona-proof.

Corona-proof workshops, trainingen en cursussen organiseren

Workshops, trainingen, meetings en events organiseren in een mooie ruimte die ook nog eens voldoet aan alle RIVM-richtlijnen: dát kan bij Timboektoe in Wijk aan Zee! Ons naastgelegen privé-paviljoen Kamango is dé locatie om samen te komen met je collega’s of cursisten.

 

Workshopruimte of trainingsruimte met eigen faciliteiten

De sfeervolle workshopruimte en trainingsruimte ligt direct aan het strand en beschikt over een eigen bar, toiletten, terras en alle licht-, geluids- en presentatietechniek die je nodig hebt. Het team van beachclub Timboektoe staat klaar om je gezelschap te voorzien van hapjes, drankjes en de gewenste maaltijden. Koffie, thee, taart, lunch, diner of maak een keuze uit ons biologische groepenmenu, het kan allemaal. Parkeren op enkele minuten loopafstand is bij ons bovendien helemaal gratis.

 

Bekijk de trainingslocatie vanbinnen

Klik op de afbeelding hieronder en bekijk het paviljoen vanbinnen.

Workshopruimte of trainingsruimte huren aan zee

Workshoplocatie voor trainingen en meetings op 1,5 meter afstand

Een workshop, training, brainstormsessie of vergadering aan zee bij Timboektoe voldoet volledig aan alle RIVM-regels. Je kunt bovendien je eigen strandtent afhuren. Het privé-paviljoen biedt ruimte aan maximaal ca. 35 mensen op 1,5 meter afstand. Vragen over de invulling van de dag of de grootte van je gezelschap? We denken graag met je mee.

 

Optioneel: combineer je meeting of training met een activiteit op het strand

Willen jullie een vergadering, workshop of intensieve trainingsdag graag koppelen aan iets luchtigs zoals een origineel teamuitje? Of juist de teamspirit versterken met een teambuilding op maat? In samenwerking met onze partners organiseren wij teambuildings en bedrijfsuitjes op het strand voor onze deur. Desgewenst in combinatie met een overheerlijke BBQ, een lopend buffet of andere versnaperingen. Volledig op jullie wensen afgestemd!

Interesse in de mogelijkheden? Neem nu contact met ons op om te overleggen of een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten