WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

Wijk aan Zee strand

Een dagje uit in Wijk aan Zee? Dat is een heel goed idee! Zwemmen in de Noordzee, bruin worden in de zon, feesten in een leuke beachclub of barbecueën op het strand? Bij strandpaviljoen Timboektoe kan het allemaal! Neem snel contact met ons op om jouw ideale dagje Wijk aan Zee te plannen!

Strandpaviljoen Wijk aan Zee

Beach club Timboektoe is gelegen ten zuiden van Wijk aan Zee, aan de prachtige Noordpier. Is het surfweer in Wijk aan Zee, dan vind je hier een van de beste surfstranden van het land! Maar natuurlijk kun je je ook op talloze andere manieren vermaken. Strandpaviljoen Timboektoe heeft daarvoor de handen ineengeslagen met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf. Samen organiseren wij talloze uitdagende of juist ontspannende activiteiten op het strand of op het water! Wat dacht je van blokarten, outdoor lasergamen of zandsculpturen bouwen?

Genieten in Wijk aan Zee

Via de webcam van Wijk aan Zee houd je nauwlettend in de gaten hoe het strand erbij ligt. Zo kun je je dagenlang voor je bezoek aan Wijk aan Zee alvast verheugen op een heerlijk dagje uitwaaien! Of misschien kijk je ’s ochtends vroeg op de webcam en bevalt het weer je zo goed, dat je spontaan de auto instapt. Geen punt! Bij ons strandpaviljoen vlakbij Wijk aan Zee ben je van harte welkom.

Wijk aan Zee strandtent

Bij strandpaviljoen Timboektoe kun je niet alleen terecht voor een lekker hapje of drankje als afsluiting van een mooie strandwandeling, maar ook voor feesten en partijen. Trouwen op het strand, personeelsfeest in jullie eigen privé-strandpaviljoen of familie uitje in Noord-Holland? Vier het bij beach club Timboektoe! Smakelijk, gezellig en van alle gemakken voorzien. Een origineel bedrijfsuitje of een spannende teambuilding aan het strand? We regelen het graag voor jullie! Borrelen tot in de late uurtjes of een bbq aan het strand? Bij Timboektoe ben je aan het juiste adres!

Wijk aan Zee strand

Bij strandpaviljoen Timboektoe zit je altijd goed. Lekker buiten in het zonnetje of heerlijk warm binnen van het rustgevende uitzicht genieten. Iets ten zuiden van Wijk aan Zee vind je alle ingrediënten die je nodig hebt voor een geslaagd dagje strand. Weer of geen weer! Bovendien met gratis parkeergelegenheid! Wil je jouw dag tot in de puntjes laten verzorgen? Neem dan contact met ons op om je wensen en ideeën te bespreken! Wij bezorgen je graag een onvergetelijke dag aan het Wijk aan Zee strand!

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten