Bedrijfsuitjes & events

Bij strandpaviljoen Timboektoe kun je terecht voor een bedrijfsuitje, teambuilding, familiefeest, bruiloft, personeelsfeest, inspirerende vergaderlocatie, een lekkere BBQ op het strand, diner buffet of een combinatie van dit alles. Of de groep nou uit 10 of 400 personen bestaat; wij staan voor je klaar om van jouw evenement of feest een topdag te maken. Je vindt ons pal aan het brede Noordpierstrand van Wijk aan Zee waar je 365 dagen per jaar kunt genieten van een relaxte vibe, goede service en geweldig uitzicht.

Iets te vieren?

BBQ op het strand

Picture this: het is een ultieme zomerdag, je bent de hele dag op het strand geweest. Of je komt net pas aan. De zon gaat bijna onder, de vibe ademt ultieme vrijheid. Dan wil je toch blijven? Doen! Sluit je (familie)dag of (bedrijfs)evenement af met een zomers drankje of een uitgebreide barbecue aan het strand.

Meer informatie

Bedrijfsuitje en teambuilding

Zijn jullie wel toe aan een dagje buiten de bedrijfsmuren? Een dag lekker uitwaaien met z’n allen, stoere uitdagingen aangaan en heerlijk eten? Dan zijn jullie bij strandpaviljoen Timboektoe absoluut op de juiste plek! Neem snel contact met ons op om te bespreken wanneer wij jullie ideale bedrijfsuitje of teambuilding mogen organiseren!

Meer informatie
Activiteiten op het strand

Strandactiviteiten en events

Ben jij op zoek naar een origineel familie uitje, een actief bedrijfsuitje of een onvergetelijke teambuilding aan het strand? Dan ben je bij Timboektoe aan het juiste adres!

Meer informatie
trouwlocatie-aan-het-strand

Trouwen op het strand

De meest romantische plaats om de liefde te vieren? Aan zee natuurlijk! Niet voor niets is trouwen op het strand razend populair. Het zand tussen je tenen, de frisse zeewind wapperend door je haren en de ruisende golven op de achtergrond maken deze onvergetelijke dag extra bijzonder. Als officiële trouwlocatie aan het strand weten we […]

Meer informatie

Restaurant aan zee

Zie je het al voor je? Een heerlijke maaltijd op je bord, gezellig gezelschap tegenover je en als je even opzij kijkt een prachtig panorama. Een oranjerode zonsondergang boven een uitgestrekte zee, vlak achter het strand waaraan jij zit te dineren. Knijp maar even je arm, want je droomt niet. Bij strandpaviljoen Timboektoe kan het […]

Meer informatie
vergaderen-aan-zee

Vergaderen aan zee

Wie graag samenkomt op bijzondere vergaderlocaties kan zijn hart ophalen bij strandpaviljoen Timboektoe. Op deze sfeervolle evenementenlocatie kun je inspirerend vergaderen aan zee, terwijl je van alle gemakken voorzien bent. Neem snel contact met ons op om deze unieke vergaderlocatie aan zee te boeken!

Meer informatie

Paviljoens

Kamango

Kamango is onderdeel van Timboektoe en kan als apart strandpaviljoen geboekt worden voor vergaderingen, teamdagen en trouwerijen. Kamango is uitgerust met een eigen bar, toiletten, terras en alle licht- en geluidstechniek die je nodig hebt.

Timboektoe

We hebben een flinke verbouwing achter de rug! In maart 2017 gingen onze deuren weer open. Zin in een borrel of BBQ? Zoek je een plek om je verjaardag te vieren? Of wil je gewoon even uitwaaien? Kom langs bij een opgeknapt Timboektoe met dezelfde relaxte vibe.

Groepen

Groepsarrangementen


Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Sluiten