WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

Vergaderlocatie en workshoplocatie aan zee

Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie, workshoplocatie of trainingslocatie aan zee? Een plek waar jullie als team in alle rust kunnen meeten en van alle gemakken voorzien zijn? Waar jullie volop inspiratie kunnen opdoen zonder afgeleid te worden? Kom naar strandpaviljoen Timboektoe! De perfecte vergader- en workshopruimte op een steenworp van Amsterdam en Haarlem. Uiteraard 100% corona-proof en volgens de richtlijnen van het RIVM.

Vergaderen aan zee in een inspirerende omgeving

Op korte afstand van Amsterdam en Haarlem vind je het strand van Wijk aan Zee. Aan dit prachtige strand ligt onze unieke vergaderlocatie aan zee. Met aan de ene kant het Noordzeekanaal en aan de andere kant de ruisende zee. Water, natuur en stilte om je heen: deze inspirerende plek is ideaal om in alle rust nieuwe ideeën op te doen en succesvolle beslissingen te nemen!

Workshoplocatie en trainingsruimte

Ook voor workshops, trainingen, brainstormsessies en bijscholingsdagen ben je bij ons aan het juiste adres. In jullie eigen privé-workshoplocatie aan zee, met strandpaviljoen Timboektoe pal naast de deur. Er is bij ons bovendien voldoende gratis parkeergelegenheid op slechts een paar minuten loopafstand. Op onze workshoplocatie kunnen maximaal ca. 35 mensen tegelijk deelnemen aan een workshop, training of vergadering met inachtneming van de 1,5 meten afstand-regels van het RIVM.

Privé-paviljoen Kamango: van alle gemakken voorzien

Voor inspirerende vergaderingen, succesvolle teammeetings en trainingen bieden wij jullie een unieke locatie: jullie eigen strandpaviljoen Kamango. Kamango is onderdeel van Timboektoe, maar bevat alle voorzieningen om jullie volledig te voorzien in alles wat jullie nodig hebben. Het vrijstaande en sfeervolle strandpaviljoen heeft een moderne uitstraling en bevat toch die echte strandvibe. Zo komen jullie terecht in een zakelijke, doch inspirerende en rustgevende omgeving! Het paviljoen is bovendien uitgerust met een eigen bar, toiletten, presentatieapparatuur, terras en alle licht- en geluidstechniek die jullie nodig zouden kunnen hebben. Missen jullie voorzieningen? Laat het ons weten, dan kijken we samen wat we voor jullie kunnen regelen! Neem een 360-graden kijkje binnen bij Kamango!

Lunchen of dineren?

Uiteraard kunnen jullie ook in jullie eigen strandpaviljoen gebruikmaken van de uitgebreide menukaart en service van ons naastgelegen strandrestaurant Timboektoe. We voorzien jullie graag van drankjes en een verfrissende lunch tussen alle gesprekken door of sluiten jullie dag af met een smaakvol diner! Ook onze service is uiteraard 100% corona-proof.

Teambuilding op maat

Willen jullie een belangrijke vergadering of intensieve trainingsdag koppelen aan iets luchtigs zoals een gezellig teamuitje? Of juist de teamspirit versterken met een teambuilding op maat? Bij ons is het allemaal mogelijk! Geniet samen van zowel het strand als de zee door te gaan power kiten, blokarten, kajakken of raften. Of kom tot rust door creatief aan de slag te gaan met bamboe of graffiti art. Zijn jullie klaar voor een echte teambuilding of een leuk bedrijfsuitje? Dan organiseren wij samen met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf een geslaagd teamuitje op het strand, volledig op jullie wensen afgestemd!

Uiteraard zijn jullie ook na zo’n actieve dag van harte welkom om aan te schuiven voor een heerlijk buffet, een BBQ aan het strand of een gezellige borrel!

Workshop- en vergaderlocatie aan zee

Meer weten over onze unieke vergaderlocatie en workshoplocatie aan zee of direct een afspraak maken om een compleet verzorgde dag voor jullie te laten organiseren? Neem contact met ons op!

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten