WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

Vergaderen aan zee

Wie graag samenkomt op bijzondere vergaderlocaties kan zijn hart ophalen bij strandpaviljoen Timboektoe. Op deze sfeervolle evenementenlocatie kun je inspirerend vergaderen aan zee, terwijl je van alle gemakken voorzien bent. Neem snel contact met ons op om deze unieke vergaderlocatie aan zee te boeken!

Unieke vergaderlocatie

Strandpaviljoen Timboektoe is gelegen aan het strand van Wijk aan zee, tussen het Noordzeekanaal en de Noordzee in. Omgeven door water, zand en frisse lucht kun je hier even op adem komen en nieuwe ideeën opdoen. De sfeervolle omgeving en de uitstekende service van Timboektoe zorgen voor nieuwe energie, vruchtbare ideeën en succesvolle beslissingen. Vergaderen aan het strand van Wijk aan Zee is wat ons betreft dus absoluut een goed idee!

Vergaderen aan zee

Met uitzicht op de ruisende golven en met een beetje geluk een stralende zon, waan je je even weg van de dagelijkse sleur. Weg van kantoor, weg van de stad. Op slechts een steenworp afstand van Amsterdam en Haarlem kun je jezelf herpakken en samen met je collega’s tot nieuwe inzichten komen. Om geheel privé te kunnen vergaderen, stellen we ons naastgelegen strandpaviljoen Kamango aan jullie beschikbaar. Hier maken jullie gebruik van jullie eigen bar, toiletten, terras, presentatieapparatuur en alle licht- en geluidstechniek die jullie nodig hebben. Natuurlijk staan onze vriendelijke medewerkers voor jullie klaar, om jullie tijdens het vergaderen te voorzien van alles wat jullie nodig hebben. Verfrissende drankjes, een kleine versnapering of misschien wel een complete smaakvolle lunch? Laat het ons weten!

Corona-proof workshops, cursussen en trainingen

Ook voor trainingen en workshops kun je terecht in privé-paviljoen Kamango! Hier voldoet jouw workshop aan alle RIVM-richtlijnen en verblijf je in een inspirerend beachhouse met uitzicht op het strand. Dé locatie om samen te komen met je collega’s of cursisten.

Teambuilding aan het strand

Zijn jullie na een lange vergadering wel toe aan wat beweging? Plak dan een gezellige teambuilding aan het strand vast aan jullie dag in Wijk aan Zee! Zo maken jullie van de nood een deugd en werken jullie op een ludieke manier nog eens extra aan jullie kracht als team. Met diverse activiteiten op het strand en teambuilding spellen op het water dagen we jullie uit elkaars sterke en zwakke kanten optimaal te benutten. Zo kunnen we bijvoorbeeld gaan kajakken in de branding, gaan blokarten op het strand of gaan powerkiten! Liever creatief aan de slag in de frisse lucht? Ook graffiti art en zandsculpturen bouwen zijn opties. Laat ons weten waar jullie zin in hebben en wij verzinnen er wel wat op!

Bbq op het strand

Natuurlijk krijgen jullie van al dat vergaderen aan zee en die activiteiten op het strand reuzehonger. Daar hebben we een heerlijke oplossing voor! Onze chefs houden wel van een heuse bbq op het strand, en jullie vast ook. Op het menu staan onder andere piri piri kipspiezen, gegrilde zalm en Merquez lamsworst. Vergezeld van onder andere Libanese tabouleh, salade caprese, vers landbrood, huisgemaakte aioli en knapperige frites. Natuurlijk zijn er ook talloze mogelijkheden voor vegetariërs en veganisten, waaronder onze vegan burger met misomayonaise. Met eventuele allergieën houden we eveneens rekening – geef ze ruim van tevoren aan ons door, dan gaan onze chefs aan de slag met vervangende gerechten!

Je leest het: strandpaviljoen Timboektoe is dé locatie om inspirerend te vergaderen aan zee. Heb je vragen, mis je iets of wil je direct een datum prikken voor jullie vergadering of bedrijfsuitje aan het strand? Bel of mail ons!

Wat gasten over ons zeggen

Veggie risotto balls, nice flavor and very crispy. Good beers, service with a smile and a good place to watch the big ships head out to sea.

JDV Avatar JDV
6 maart 2022

The quality of the food in this place is quite good. The fish was tasty as well as all the sides. If you want a chill day/evening this is the spot. Friendly staff, quick service.

Alex Schepers Avatar Alex Schepers
5 mei 2023

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten