Vergaderen aan het strand van Wijk aan Zee

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie in een inspirerende omgeving? Kom vergaderen bij Timboektoe. Ons volledig uitgeruste strandpaviljoen aan zee staat tot je beschikking, op een steenworp van Amsterdam en Haarlem.

Vergaderen aan zee

Strandpaviljoen Timboektoe is al jaren een bekende trekpleister aan Strand Noordpier in Wijk aan Zee. Onze unieke locatie met aan de ene zijde het Noordzeekanaal en aan de andere kant het uitgestrekte strand en de zee zorgen voor een inspirerende plek waar succesvolle beslissingen genomen en nieuwe ideeën geboren worden.

Vergaderen in je eigen strandpaviljoen

Maak gebruik van jullie geheel eigen strandpaviljoen Kamango, onderdeel van Timboektoe maar met voldoende ruimte en privacy voor jouw gezelschap. Kamango is een vrijstaand en sfeervol paviljoen met een moderne uitstraling en een echte strandvibe. De ruimte is uitgerust met een eigen bar, toiletten, presentatieapparatuur, terras en alle licht- en geluidstechniek die je nodig hebt. Er is plek voor kleinere en grote groepen en natuurlijk kun je gebruik maken van de uitgebreide menukaart en diensten van Timboektoe.

Bedrijfsevent op maat

Bestaat jouw bedrijfsevent uit meer dan vergaderen? Dan kun je je gehele evenement onderbrengen bij Timboektoe. Wij organiseren ook bedrijfsuitjes, teambuilding activiteiten, personeelsuitjes, dinerbuffetten en BBQ’s aan het strand voor jouw gezelschap. Combineer zo een vruchtbare vergadering op onze unieke locatie met leuke activiteiten voor jullie team in een bedrijfsevent op maat.

Neem nu contact op met Timboektoe en overleg wat wij voor jou kunnen betekenen met onze unieke vergaderlocatie in Wijk aan Zee.

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten