WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

Unieke vergaderlocatie

Wie zoekt naar een unieke vergaderlocatie, voorzien van alle gemakken en gelegen in een inspirerende omgeving, is bij Timboektoe absoluut aan het juiste adres. Met voldoende parkeergelegenheid op loopafstand, riante ruimtes en uitstekende service. Bel of mail snel om onze unieke vergaderlocatie aan zee te boeken!

Vergaderen aan het strand van Wijk aan Zee

Strandpaviljoen Timboektoe is gelegen aan het strand van Wijk aan Zee. Met aan de ene kant het Noordzeekanaal en aan de andere kant de zee vind je hier een prachtige waterrijke omgeving. En dat vlakbij Amsterdam! Wil je even weg uit de stad, inspirerend vergaderen in een relaxte omgeving en ben je op zoek naar bijzondere vergaderlocaties? Dan vind je bij Timboektoe alles wat je nodig hebt!

Unieke vergaderlocatie

Op deze unieke vergaderlocatie kun je méér dan een zaal huren: jullie eigen strandpaviljoen! Onze naastgelegen strandtent Kamango staat volledig tot jullie beschikking. Met een eigen bar, toiletten, terras en alle presentatie-, licht- en geluidsapparatuur die jullie nodig hebben. Bovendien kunnen jullie in deze trainingsruimte voldoende afstand houden om coronaproof te vergaderen.

Uiteraard ontvangen jullie ook in jullie eigen strandpaviljoen Kamango de welbekende service van Timboektoe. Onze vriendelijke medewerkers zullen jullie voorzien van verfrissende drankjes en lekkere hapjes, zodat jullie werkelijk niets tekortkomen. Vergaderen was nog nooit zo inspirerend, eenvoudig én smakelijk!

Origineel teamuitje

Wil je van de nood een deugd maken en inspirerend vergaderen aan het strand combineren met een origineel teamuitje? Dat kan! Timboektoe organiseert de meest originele bedrijfsuitjes aan het strand of zelfs op het water. Niets lekkerder dan na zo’n inspirerende vergadering een verfrissende duik nemen in de Noordzee of heerlijk uitwaaien aan het strand van Wijk aan Zee!

Versterk tegelijkertijd jullie teamspirit met uitdagende activiteiten zoals landboarden, powerkiten of kajakken in de branding. Samen met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf maken we indien gewenst zelfs een complete teambuilding op maat voor jullie. Hebben jullie elkaar al eens uit de Noordzee gered tijdens een spannende overboord actie? Vast niet! Laat het maar aan ons over. Op basis van jullie wensen en behoeften organiseren wij voor jullie een fantastische dag vol uitdagingen en plezier!

Restaurant aan zee

Natuurlijk krijgen jullie van al die activiteiten – zowel het vergaderen als onze activiteiten op het strand –berehonger. Daar hebben we een perfecte oplossing voor, in ons restaurant aan zee. Onze chefs bereiden voor jullie de meest overheerlijke gerechten, bestaande uit voornamelijk lokale, biologische en duurzame ingrediënten. Gegrilde gamba’s van de houtskoolgrill, malse Thaïse beefburgers, vegan burgers met misomayonaise, vers landbrood met huisgemaakte spreads en verfrissende tabouleh – loopt het water je al in de mond? Het is maar een greep uit ons uitgebreide menu. Uiteraard bieden we genoeg mogelijkheden voor vegetariërs en veganisten en kunnen we rekening houden met diverse allergieën. Geef speciale dieetwensen op tijd aan, dan gaan onze chefs meteen aan de slag om de meest smakelijke vervangende gerechten te bedenken!

Wil je optimaal gebruikmaken van onze unieke vergaderlocatie? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of om meteen een datum te prikken!

Wat gasten over ons zeggen

Best place to be for the Dutch shore peeps

Gurbuz Akdeniz Avatar Gurbuz Akdeniz
16 december 2023

Lovely place to sit after a walk on the beach. The food is very tasty with various drinks, perfect to watch the sunset

Renata Venancio Avatar Renata Venancio
9 oktober 2022

Stel je eigen event samen of neem contact met ons op.

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten