WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

Uit eten met Kerst: geniet van een sfeervol kerstdiner aan zee

Vier Kerst dit jaar aan het strand van Wijk aan Zee! Neem je familie, geliefde of beste vrienden mee naar beach club Timboektoe en geniet van een verrukkelijk kerstdiner in ons sfeervolle strandpaviljoen. Geheel in kerstsferen met de mooiste kerstboom die je kunt vinden aan de Nederlandse kust, gezellige openhaard en uitzicht op de golven van de Noordzee.

Uit eten met Kerst bij de leukste beach club van Nederland

Een optimale sfeer, enthousiaste medewerkers en een overheerlijk kerstmenu samengesteld door onze chefs; dat staat je te wachten als je Kerst komt vieren bij strandpaviljoen Timboektoe. Op Eerste Kerstdag staat ons team klaar om er voor jou en je familie een memorabele avond van te maken. Geniet van een fantastisch menu met keuzes voor vleeseters en vegetariërs en natuurlijk een apart kindvriendelijk kerstmenu. Dieetwensen of allergieën geef je gewoon aan ons door; daar houden we natuurlijk graag rekening mee.

Sfeer en gezelligheid aan het strand op Eerste Kerstdag

Ons gehele strandpaviljoen straalt ‘Kerst’ uit. De kerstboom schittert, de openhaard gaat aan en we creëren een geweldige ambiance met versieringen en fijne muziek. Kerst bij beach club Timboektoe staat garant voor gezelligheid en een familiaire sfeer. Zo maken we van jullie Eerste Kerstdag een memorabele happening.
Wakker je eetlust aan door voor het kerstdiner een wandeling maken over het brede Noordpier-strand van Wijk aan Zee, dat pal voor onze deur ligt. Klinkt dat als een topformule om uit eten te gaan met Kerst? Neem dan contact met ons op en reserveer jouw tafel.

Wat te doen op Tweede Kerstdag en overige dagen rondom Kerst?

Strandpaviljoen Timboektoe is 365 dagen per jaar geopend. Op Kerstavond, Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag en rond Oud & Nieuw hebben we aangepaste openingstijden. Kijk voor onze actuele reguliere en aangepaste openingstijden rond de feestdagen op onze website. Zo weet je precies wanneer je bij ons terecht kunt voor ontbijt, lunch, diner of een drankje.

Vier de gezelligste tijd van het jaar met ons en ga uit eten met Kerst bij Timboektoe.

Vragen of reserveren? Neem snel contact met ons op.

Ook voor bedrijfsuitje met kerst of zakelijk kerstdiner kan je bij ons terecht. En we organiseren een onvergetelijke nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie voor het hele bedrijf. Zien we je snel bij Timboektoe?

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten