WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

Trouwlocatie aan zee

Willen jullie een frisse zeewind wapperend door jullie haren? Elkaar diep in de ogen kijken terwijl de zandkorrels tussen jullie tenen kriebelen? De meest romantische foto’s maken bij zonsondergang? Zeg dan ‘ja, ik wil’ tegen trouwen aan zee bij strandpaviljoen Timboektoe! Alle feesten en events bij Timboektoe zijn corona-proof en worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM.

Trouwen op het strand

Wat is er nu romantischer dan trouwen op het strand? Menig huwelijksaanzoek vindt plaats met één knie in het zand en de meest sprookjesachtige trouwfoto’s worden toch wel gemaakt tijdens zonsondergang. Het strand is een magische plek, zeker om de liefde te vieren. Daarom bieden wij jullie bij beach club Timboektoe alle ruimte om jullie droombruiloft te realiseren!

Feest in je eigen strandpaviljoen

Strandpaviljoen Timboektoe is een officiële trouwlocatie op het strand. Jullie mogen bij ons dus volmondig ‘ja, ik wil’ tegen elkaar zeggen! Maar natuurlijk is er meer. Wij zorgen er graag voor dat jullie zorgeloos kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven. Daarvoor maken jullie gebruik van ons naastgelegen strandpaviljoen Kamango. Een romantisch privé-strandpaviljoen dat van alle gemakken is voorzien! Hier vinden jullie een eigen terras, bar, toiletten, presentatieapparatuur en diverse licht- en geluidstechnieken. Dit strandpaviljoen staat tijdens jullie bruiloft volledig tot jullie beschikking, zodat jullie je helemaal op elkaar en jullie gasten kunnen richten.

Trouwlocatie aan het strand

Op onze unieke trouwlocatie aan het strand stellen wij natuurlijk jullie wensen centraal. Jullie dag moet he-le-maal kloppen. Het moet de allermooiste dag van jullie leven worden, waar wat jullie betreft geen eind aan hoeft te komen! Van de ceremonie en de aankleding van het strandpaviljoen tot jullie dinerwensen en de muziek voor het feest. Ons team staat voor jullie klaar om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen!

Lekker eten op jullie bruiloft

Kiezen jullie voor een buffet samen met jullie naaste familieleden? Of een bbq aan het strand voor al jullie gasten? Romantische aankleding of juist een stoere twist? Openen jullie zelf het feest met een openingsdans en snijden jullie een bruidstaart aan? We bespreken het allemaal zodra jullie contact met ons opnemen! Wij nemen immers met veel plezier al jullie zorgen uit handen, maar het blijft wel jullie dag. Hebben jullie andere ideeën of willen jullie bepaalde elementen van jullie droombruiloft zelf organiseren? Regelen we!

Gedroomde trouwlocatie aan zee

Zien jullie een bruiloft aan zee al helemaal voor jullie? De romantische zee als decor, jullie voeten in het zand en het geluid van de ruisende golven in jullie oren? De zee heeft iets magisch, net zoals jullie bruiloft. Jullie droombruiloft verdient een droomlocatie en die bieden wij jullie graag. Op onze trouwlocatie aan zee vinden jullie alle ingrediënten die jullie nodig hebben om de allermooiste dag van jullie leven vorm te geven. Hoe? Dat horen wij graag van jullie!
Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken, dan bespreken we snel hoe wij al jullie wensen om kunnen zetten in een onvergetelijk huwelijksfeest!

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten