WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

Timboektoe; de leukste trouwlocatie aan het strand

Vier jij de mooiste dag van jouw leven het liefst met je voeten in het zand en met de romantische zee als decor? Dan is Timboektoe jouw gedroomde trouwlocatie aan het strand. Alle feesten en events bij Timboektoe zijn corona-proof en worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM.

Trouwen aan het strand

Pal aan Strand Noordpier in Wijk aan Zee ligt strandpaviljoen Timboektoe, een officiële trouwlocatie op één van de mooiste plekjes aan de Nederlandse kust. Een verborgen paradijsje dat aan de ene kant begrensd wordt door het Noordzeekanaal en aan de andere kant wijds uitzicht biedt op het ruime strand en de zee. Wij doen er alles aan om jullie op deze unieke plek een onvergetelijke huwelijksdag te bezorgen zodat jullie samen met familie, vrienden en elkaar de liefde kunnen vieren.

Jullie bruiloft aan zee; elke invulling is mogelijk

Eerst overleggen we samen hoe jullie dag eruit moet komen te zien. Daarin staan jullie eigen wensen helemaal centraal. Wil je dat wij je van ideeën voorzien voor de ceremonie, het diner of de BBQ organiseren en de organisatie van het feest voor je uit handen nemen? Dat kan! Ons strandpaviljoen beschikt over een bar, terras, presentatieapparatuur en moderne licht- en geluidstechniek. We kunnen tevens alle dj-apparatuur voor je regelen.

Flexibiliteit voorop

Organiseer je bepaalde delen van jullie droombruiloft, zoals de muziek, liever zelf? Kiezen jullie niet voor een dj maar voor een band? Of heb je andere speciale wensen voor jullie huwelijksfeest? Geen probleem, flexibiliteit staat bij ons voorop.

Kom langs bij de leukste trouwlocatie aan het strand

Is jullie interesse gewekt en lijkt het jullie fantastisch om te trouwen op het strand van Wijk aan Zee? Maak een afspraak en kom eens langs bij Timboektoe om samen te overleggen wat wij voor jullie unieke bruiloft aan zee kunnen betekenen.

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten