WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

Teambuilding uitjes

Ben je op zoek naar originele teambuilding uitjes in Noord-Holland? Strandpaviljoen Timboektoe heeft alles in huis om jullie een fantastisch teambuilding uitje aan het strand te bezorgen! Met diverse activiteiten op het strand, een heus bbq feest en de ultieme relaxte vibe. Wedden dat jullie op kantoor nog maanden napraten over jullie teamuitje aan het strand? Neem snel contact met ons op om een datum te prikken!

Leuke teambuilding activiteiten

Samen met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf organiseren wij hele leuke teambuilding activiteiten voor jullie personeelsuitje aan het strand. Hebben jullie al eens gedacht aan kajakken, powerkiten of landboarden? Echt iets voor een sportief team! Zijn jullie meer creatief ingesteld? Dan kunnen we bijvoorbeeld zandsculpturen bouwen of aan de slag met graffiti art. Hebben jullie zin in avontuur? Ga dan samen op pad met een spannende GPS-tocht! De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos, dus we durven best te garanderen dat we voor jullie teambuilding uitje een passende activiteit vinden!

Teambuilding uitjes

Om onze teambuilding uitjes tot een succes te brengen, maken we deze geheel op maat. Zo kunnen we optimaal inspelen op jullie sterke én zwakke kanten als team. Wie neemt welke rol in en hoe communiceren jullie? Durven jullie op elkaar te vertrouwen en hoe efficiënt is jullie samenwerking? Jullie ontdekken het allemaal tijdens onze originele teambuilding uitjes. Red bijvoorbeeld je collega’s uit de Noordzee tijdens een spannende overboord actie! Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een compleet teambuilding uitje op maat? Bel ons gerust!

Bedrijfsuitje strand

Om jullie teamuitje op het strand helemaal compleet te maken, sluiten we deze af met een smaakvolle maaltijd. Gezellig in ons restaurant aan zee of met een zomerse bbq op het strand! Na zo’n dag vol teambuilding spellen zijn jullie ongetwijfeld toe aan sudderende spareribs, gegrilde gamba’s van de houtskoolgrill of een vegan burger met misomayonaise. Frisse tabouleh, verse buffelmozzarella en huisgemaakte aioli op landbrood geven jullie zeker weten een ultiem vakantiegevoel! Zo sluiten we jullie bedrijfsuitje aan het strand gezellig samen af. Onder het genot van een verfrissend drankje en smakelijk hapje kletsen jullie nog lang na over deze dag vol leuke teambuilding activiteiten!

Huur je eigen strandpaviljoen

Willen jullie deze teamdag nog spectaculairder afsluiten met een knallend personeelsfeest? Huur dan ons naastgelegen strandpaviljoen Kamango af! In deze privé strandtent zijn jullie van alle gemakken zoals een eigen toilet, bar en terras voorzien. Bovendien kunnen jullie gebruikmaken van alle licht- en geluidsapparatuur die jullie nodig hebben voor een spetterend bedrijfsfeest. Uiteraard staat het personeel van Timboektoe ook in Kamango voor jullie klaar, dus om een natje en een droogje zullen jullie niet verlegen zitten!

Wanneer mogen wij jullie verwelkomen bij strandpaviljoen Timboektoe in Wijk aan Zee? We horen het graag!

Wat gasten over ons zeggen

Nice location, friendly service and good food.

André Avatar André
7 oktober 2021

Amazing spot 👌 I just wish I could surf then come here enjoy this epic vibe of fire 🔥 good music, food and drink 🍸 I highly recommend this for all my beloved followers. Travel8maker

Travel8Maker Avatar Travel8Maker
7 maart 2024

 

Stel je eigen event samen of neem contact met ons op.

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten