WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

Teambuilding spellen

Zijn jullie op zoek naar een origineel teamuitje? Een bedrijfsuitje aan het strand of fanatieke teambuilding spellen? Bij beach club Timboektoe zijn jullie aan het juiste adres! Voor talloze activiteiten op het strand, overheerlijk eten in ons restaurant aan zee en een ultieme relaxte vibe. Neem direct contact met ons op om jullie teambuilding te plannen!

 

Origineel bedrijfsuitje

Een origineel bedrijfsuitje aan het strand? Lekker uitwaaien aan zee, genieten van een echte vakantiesfeer en samen de meest fanatieke teambuilding spellen spelen? Het kan allemaal bij strandpaviljoen Timboektoe! In samenwerking met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf organiseren wij voor jullie een onvergetelijk en origineel bedrijfsuitje op het strand!

 

Zien jullie jezelf al raften in de branding, elkaar achterna jagen tijdens een spannend potje lasergame of ontdekken wie de beste powerkiter van het team is? Wij maken het mogelijk! Andere mogelijkheden zijn onder andere landboarden, boogschieten en kajakken. Met liefhebbers van rustigere activiteiten op het strand kunnen we ook zandsculpturen bouwen of aan de slag gaan met bamboe. Zo zijn er nog véél meer teambuilding uitjes mogelijk!

 

Teambuilding spellen

Willen jullie dit bedrijfsuitje op het strand benutten om eens flink aan jullie teamspirit te werken? Dan maken wij graag unieke teambuilding spellen op maat voor jullie! Heb je je collega’s al eens uit de Noordzee moeten redden tijdens een spannende overboord actie? Het zou zomaar kunnen gebeuren! Natuurlijk stemmen we deze teambuilding spellen volledig af op jullie wensen en behoeften. Wat voor team zijn jullie en hoe lang kennen jullie elkaar al? Wat is ieders rol in het team en hoe communiceren jullie? Wat zijn jullie sterke en zwakke kanten als team? Het komt allemaal aan bod tijdens een teambuilding bij strandpaviljoen Timboektoe in Wijk aan Zee!

 

BBQ op het strand

Natuurlijk sturen we jullie na zo’n enerverende dag teambuilding aan het strand niet met een knorrende maag naar huis. Kom gezellig eten in ons sfeervolle strand restaurant en geniet van een smaakvol buffet of zelfs een zomerse bbq op het strand! Onze chefs bereiden met lokale, biologische seizoensproducten de meest overheerlijke gerechten. Loopt het water je al in de mond bij de gedachte aan gegrilde gamba’s van de houtskoolgrill of nacho’s uit de oven? Natuurlijk denken we ook aan vegetariërs en vegans: wat dacht je van een vegan burger met miso-mayonaise? Bij al dat lekkers van onze bbq aan het strand serveren we natuurlijk ook knapperige salades, vers landbrood en huisgemaakte spreads zoals hummus en aioli. Heeft iemand in jullie gezelschap allergieën? Laat het ons op tijd weten, dan maken onze chefs voor hem of haar met alle liefde een vervangend gerecht!

 

Originele bedrijfsuitjes

Je leest het: voor de meest originele bedrijfsuitjes aan het strand moet je bij Timboektoe zijn! Wij maken van jullie personeelsuitje aan het strand een daverend succes. Het enige dat jij hoeft te doen, is ons te bellen. Dan bespreken we direct welke teambuilding spellen wij voor jullie mogen bedenken en nemen wij je al je zorgen uit handen!

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten