Strandtent

Waar vind je de leukste strandtent van Nederland? Aan strand Noordpier! Beach club Timboektoe is the place to be wanneer je op zoek bent naar een ontspannen dagje strand. Een spetterend personeelsfeest, een gezellig familie uitje, een romantische bruiloft aan zee of smakelijke BBQ op het strand – bij Timboektoe is het allemaal mogelijk. Net zoals gewoon even lekker een hapje eten natuurlijk! Wat kunnen wij voor jou betekenen? Neem direct contact met ons op en laat het ons weten!

Strandtent Wijk aan Zee

Strandpaviljoen Timboektoe is gelegen aan strand Noordpier, een van de best surfstranden van Nederland! Je vindt dit strand boven IJmuiden, vlak onder Wijk aan Zee. De ideale uitvalsbasis voor een ontspannen dagje weg in eigen land! Strand Noordpier is immers niet alleen perfect voor surfers, maar voor iedereen die houdt van zilte zeelucht, korrelig strandzand en ruisende golven. Van een rustgevende strandwandeling tot wilde avonturen op de Noordzee – bij onze strandtent in Wijk aan Zee vind je voor ieder wat wils!

Strandtent Wijk aan Zee

Welke strandtent is open? Timboektoe: 365 dagen per jaar

Op de vraag ‘Welke strandtent is open?’ is het antwoord ‘Timboektoe’ in ieder geval altijd juist: 365 dagen per jaar. Bij strandtent Timboektoe kun je het hele jaar door terecht. Ja, ook op bijvoorbeeld een maandagochtend. Terwijl half Nederland balend in de file staat, schuif jij een portie versgebakken American pancakes naar binnen in ons strandrestaurant. En natuurlijk ben je ook tijdens de feestdagen van harte welkom bij Timboektoe! Vier je dit jaar Kerstmis aan het strand? Dat is weer eens wat anders!

Wil je er echter zeker van zijn dat je terechtkunt bij beach club Timboektoe? Kom je met een grote groep of wil je profiteren van onze vele activiteiten op het strand? Prik dan op tijd een datum! Zodra jij van een plekje verzekerd bent, kunnen wij voor jou aan de slag gaan. Of dat nu gaat om een etentje met je familie of een complete bruiloft op het strand – wij denken met je mee. 365 dagen, en in een schrikkeljaar natuurlijk zelfs 366 dagen per jaar!

Evenementenlocatie met talloze activiteiten

Strandtent Timboektoe is immers meer dan alleen een ontzettend gezellige beach club. Het is ook een ideale evenementenlocatie! Ben jij dit jaar aan de beurt om het personeelsuitje, familie uitje of vriendenuitje te organiseren? Neem contact op met Timboektoe en we maken er samen een dag van om nooit meer te vergeten! Vol met activiteiten op het strand of zelfs op het water, een gezellige borrel of misschien wel een heuse bbq aan het strand.

We hebben zowel voor jong als oud, voor avonturiers én voor creatievelingen, ruim voldoende opties in ons repertoire. Zo kan de hele groep op pad tijdens een spannende GPS-speurtocht, waarin de taken natuurlijk strategisch verdeeld worden. Liever het water in duiken? Dan klinkt RIB-varen, kajakken of brandingraften je vast als muziek in de oren. Maar natuurlijk kunnen we ons ook aan het water kostelijk vermaken. Met outdoor lasergamen bijvoorbeeld, powerkiten of landboarden. De creatievelingen onder jullie leren we graag zandsculpturen bouwen of dagen we uit eens aan de slag te gaan met graffiti art. Bij strandtent Timboektoe kan en mag het allemaal!

Evenementenlocatie met talloze activiteiten

BBQ aan het strand

Natuurlijk sluiten we zo’n gezellige dag af met een heerlijk etentje. Van al die activiteiten op het strand krijgen jullie immers vast berenhonger! Onder het genot van een verfrissend drankje komen de geuren van onze bbq op het strand jullie al tegemoet. De geur van malse Thaise beefburgers, piri piri kipspiezen of gegrilde gamba’s. Van versgebakken landbrood, huisgemaakte dips en knapperige salades. Natuurlijk houden we tijdens de bereiding van onze maaltijden rekening met jullie dieetwensen! Glutenvrij? Vegan? Geef het aan ons door en geniet van het aangepaste menu dat onze chefkoks speciaal voor jou bereiden!

BBQ aan het strand

Activiteiten op het strand

Niet met je familie, maar met je collega’s diverse activiteiten op het strand ondernemen? Dat kan uiteraard ook! In samenwerking met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf organiseert strandtent Timboektoe de meest onvergetelijke bedrijfsuitjes aan het strand en teambuilding spellen. Net als met je familie kun je ook met je collega’s komen RIB varen, powerkiten, lasergamen en natuurlijk nog veel meer activiteiten ondernemen.

Maar je kunt ook kiezen voor een spannende teambuilding! Een voor jullie op maat gemaakte activiteit waaraan jullie niet alleen veel plezier beleven, maar ook veel wijze lessen overhouden. Vaar bijvoorbeeld met zo’n snelle RIB boot de Noordzee op voor een spannende overboord actie! Tijdens deze actie redden jullie een aantal van jullie collega’s uit de Noordzee. Natuurlijk met onze experts aan jullie zijde, zodat er niets mis kan gaan. Want hoe pakken jullie zo’n uitdaging als team eigenlijk aan? Wie neemt als vanzelf de rol van leider op zich, wie maakt er een plan en wie duikt zonder enige twijfel meteen het water in?

Activiteiten op het strand

Teambuilding spellen

Gedurende zo’n teambuilding spel leren jullie ontzettend veel over jezelf en elkaar. Om het uiterste uit jullie teambuilding te halen, bespreken we vooraf uitgebreid hoe jullie team in elkaar zit. Wie zijn je collega’s, hoe lang werken jullie al samen en hoe is jullie band? Wat zijn jullie verschillende rollen binnen het team en hoe verhouden die zich tot elkaar? Loopt alles op rolletjes of zijn er knelpunten waar jullie aan willen werken? Al deze aspecten nemen we mee in jullie teambuilding op maat. Onze partners Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf hebben ruimschoots ervaring in het organiseren van de meest leerzame en tegelijkertijd onvergetelijke leuke teambuilding spellen! Zij zorgen ervoor dat jullie nog maanden- of zelfs jarenlang praten over deze dag. Een dag waarop jullie veel gelachen hebben, maar ook sterker zijn geworden als team. Dat bevordert jullie prestaties én jullie werksfeer. Win-win-win!

Strand restaurant

Ook na zo’n spetterend en origineel bedrijfsuitje of uitdagende teambuilding sturen we jullie natuurlijk het liefst niet met een lege maag weer naar huis. Schuif gezellig aan in ons strand restaurant! Onze chefs bereiden maar al te graag een overheerlijke en voedzame maaltijd voor jullie. In de vorm van een buffet, à la carte of natuurlijk van onze bbq op het strand! De keuze is aan jullie. Wij zorgen er hoe dan ook voor dat jullie niets tekort komen en genieten van een smakelijke afsluiter van jullie dag. Proost!

Strand restaurant

Huur je eigen strandpaviljoen

Of blijven jullie ook na het eten nog een poosje hangen? Gezellig! Huur je eigen strandpaviljoen en feest tot in de late uurtjes door. Met jullie eigen bar, toiletten, terras en alle licht- en geluidsapparatuur die jullie nodig hebben voor handen, is er niets wat jullie tegenhoudt om alle gesprekken over het werk even achterwege te laten. Tijd voor een spetterend personeelsfeest!

Natuurlijk zijn jullie ook van harte welkom om jullie personeelsfeest bij strandtent Timboektoe te vieren zonder voorafgaand deel te hebben genomen aan onze activiteiten op het strand. Zo’n complete dag is immers best vermoeiend! Wij staan echter open voor al jullie wensen en ideeën. Teambuilding spellen, barbecueën op het strand én feestvieren in jullie eigen strandpaviljoen? Doen we! Jullie eigen strandpaviljoen afhuren voor een personeelsfeest mét lopend buffet? Wordt geregeld! ’s Middags vergaderen en de boel ’s avonds omtoveren tot een gave feestlocatie? Komt voor elkaar!

Met jullie eigen strandpaviljoen kunnen jullie alle kanten op. Strandpaviljoen Kamango is gelegen pal naast Timboektoe en biedt jullie alle privacy die jullie nodig hebben. Zonder gebrek aan service natuurlijk! Jullie hebben een eigen bar, een eigen terras, eigen toiletten en diverse licht- en geluidsapparatuur. Allemaal ideaal voor een belangrijke meeting of inspirerende vergadering, maar ook voor een spetterend strandfeest!

Huur je eigen strandpaviljoen

Bedrijfsuitje strandtent

Ondertussen profiteren jullie uiteraard alsnog van de voortreffelijke service van Timboektoe. Onze vriendelijke medewerkers staan de hele dag, middag of avond voor jullie klaar om jullie van verfrissende drankjes en smakelijke hapjes te voorzien. Even jullie energiepeil opkrikken tijdens die belangrijke vergadering? Geniet van een overheerlijke lunch bestaande uit bijvoorbeeld pappa pomodori soep, sandwiches met smashed avocado of pickled eggs, waldorfsalade en vers fruit. Mmm, daar knap je van op!

Tijdens jullie personeelsfeest of bedrijfsuitje in onze strandtent voorzien onze medewerkers jullie regelmatig van lekkere kleine hapjes. Oma Bobs bitterballen, samosa’s, mini-loempia’s, meloen met serranoham, komkommer met krab en courgette met halloumi en mango bijvoorbeeld. Heb je andere wensen? Maak het bespreekbaar! Zolang wij maar op tijd weten waar we jullie blij mee maken, zullen wij er alles aan doen om jullie smaakpapillen te verrassen!

Bruiloft aan zee

Naast voor familie uitjes, bedrijfsfeesten en vergaderingen kun je bij Timboektoe ook terecht voor hele andere soorten activiteiten. Zoals een bruiloft aan zee! Wat is er immers romantischer dan trouwen met het zand tussen je tenen, de zeewind wapperend door je haren en het geluid van ruisende golven in je oren? Met een beetje geluk straalt de zon aan de horizon of worden jullie, afhankelijk van het tijdstip, getrakteerd op een prachtige zonsopkomst of zonsondergang. Wauw, wát een dag!

Vanuit Timboektoe dragen we graag ons steentje bij aan de allermooiste dag van jullie leven. Strandtent Timboektoe is een officiële trouwlocatie aan zee, wat betekent dat jullie elkaar bij ons daadwerkelijk op het strand het ja-woord kunnen geven! Zodra jullie contact met ons opnemen om een datum te prikken, gaan wij aan de slag om alles tot in de puntjes voor jullie te verzorgen. Van bloemen en muziek tot aan ontbijten voorafgaand aan de ceremonie of lunchen nadat de plechtigheden zijn afgerond. Jullie bruiloft aan zee wordt werkelijkheid!

Bruiloft aan zee

Trouwfeest locatie

Zoals je wel kunt verwachten van een romantische trouwfeest locatie als Timboektoe, wordt onze agenda snel volgeboekt. We raden jullie dan ook aan zo vroeg mogelijk jullie trouwdatum vast te leggen, zodat jullie er zeker van zijn dat jullie droomlocatie voor jullie gereserveerd is! Bovendien hebben we vanaf dat moment nog ruim de tijd om al jullie plannen uit te werken en jullie dromen te realiseren. Twijfelen jullie of jullie ideeën wel haalbaar zijn? Wat ons betreft kan het niet gek genoeg! Bel of mail ons dus gerust even en we bespreken zo snel mogelijk jullie wensen. Van een idyllische bruiloft vol romantiek tot een spetterend trouwfeest bomvol humor – wij hebben er nu al zin in!

Vanzelfsprekend huren jullie bij Timboektoe jullie eigen strandpaviljoen als trouwfeest locatie, zodat jullie genieten van alle privacy die jullie wensen. Een eigen strandtent, alleen voor jullie en jullie gasten. Verkoelende drankjes halen jullie aan jullie eigen bar, voor jullie eigen toiletten hoeven jullie niet ver te gaan en het bijbehorende terras is alleen geopend voor jullie gasten. Brengen jullie een eigen DJ mee of willen jullie de muziek door ons laten verzorgen? Het kan allemaal! Wij voorzien jullie in ieder geval van alle licht- en geluidsapparatuur die jullie nodig hebben. Voor muziek, maar wellicht ook voor verrassingsacts van jullie gasten. Sketches, video’s en wat zij ook allemaal voor jullie verzinnen. Hebben jullie iemand aangewezen als ceremoniemeester of contactpersoon, dan kunnen wij dergelijke activiteiten met hen afstemmen, zodat we jullie niet hoeven te storen en compleet kunnen verrassen als jullie bij Timboektoe komen trouwen aan zee!

Trouwfeest locatie

Huwelijksjubileum vieren

Allang getrouwd, maar een mooie mijlpaal te vieren? Dan heten we jullie natuurlijk net zo van harte welkom! Of jullie nu 12½, 25 of misschien zelfs 50 jaar getrouwd zijn – er is altijd wel een reden om de liefde te vieren. En waar doe je dat nu beter dan op het strand? Jullie huwelijksjubileum vieren bij Timboektoe is dan ook romantisch, ontspannend en ontzettend feestelijk. Precies zoals jullie dat willen! Een hapje eten met jullie gezin of naaste familie? Een walking dinner serveren aan al jullie gasten? Of simpelweg lekker feesten en zo nu en dan een hapje nemen van de borrelplank? Jullie vragen, wij draaien!

Huwelijksjubileum vieren

Strandtent afhuren

Onze strandtent afhuren kan dus voor allerlei gelegenheden. Van serieuze vergaderingen tot hilarische feestelijkheden en van romantische bruiloften tot spetterende personeelsfeesten. Strandpaviljoen Kamango én de medewerkers van Timboektoe staan volledig tot jullie beschikking! We richten jullie strandtent precies zo in dat deze aan al jullie verwachtingen voldoet. Zonder al te veel afleiding, voor een vruchtbare vergadering. Of met persoonlijke accessoires, om jullie huwelijksjubileum te vieren. We laten felgekleurde verlichting verspringen en zetten een stevige beat op of dimmen de lichten en draaien nummers met een nostalgische betekenis. Een collega in het zonnetje zetten of voor de gek houden? Wij doen mee! Een hoekje inrichten voor de kinderen? Goed idee! Je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het. Het enige dat jij hoeft te doen, is ons te laten weten wat jij van ons verwacht!

Uiteraard bespreken we alle opties vooraf uitgebreid en maken we afhankelijk van jullie evenement een compleet draaiboek. Zo weten we precies wie waar wanneer moet zijn en wat moet doen. Komen jullie de boel zelf versieren of laten jullie dat aan ons over? Hoe laat kunnen we jullie gasten verwachten en met wat voor drankje willen jullie hen verwelkomen? Brengen jullie een toost uit en snijden jullie een bruidstaart aan? Hoeveel zitplekken zijn er nodig? Hoeveel laptops moeten we van stroom voorzien? Elk evenement brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee, maar er is geen uitdaging die onze medewerkers uit de weg gaan. Linksom of rechtsom, wij denken hoe dan ook met jullie mee en doen er alles aan om al jullie dromen te realiseren!

Strandtent afhuren

Strand Wijk aan Zee

En dat allemaal aan het strand van Wijk aan Zee. Daar draait het immers ook allemaal om: de prachtige locatie waarop je strandtent Timboektoe vindt. Hoe gezellig het in onze beach club ook is, je ontkomt niet aan de prachtige natuur waarmee je omringd bent. Die natuur halen we dan ook graag naar binnen. Dankzij onze grote ramen genieten jullie ook in ons strand restaurant van het prachtige uitzicht op zand, zee en met een beetje geluk zon. Maar zelfs als het regent is het uitzicht meer dan de moeite waard!

Zeelucht doet wonderen, zeggen ze wel eens. Wat ons betreft klopt dat helemaal! Bij Timboektoe kom je tot rust. Je loopt zo het strand op, met je voeten het water in. Snuift de geur van zilt water op, laat de frisse zeewind door je haren wapperen en voelt het zand tussen je tenen kriebelen. Op dat moment telt niets anders meer! Zelfs tijdens een gezellig druk personeelsfeest kun je aan het strand van Wijk aan Zee op adem komen. Even alle indrukken op je in laten werken. En vervolgens weer vol frisse energie verder feesten!

Hetzelfde geldt voor een lange vergadering. Die wellicht heel belangrijk en inspirerend is, maar stiekem toch ook best vermoeiend. Urenlang stilzitten, nadenken en praten, daar wordt je brein loom van. Een flinke teug frisse zeelucht doet dan echt wonderen! Niet voor niets ontstaan juist bij Timboektoe de meest geniale bedrijfsideeën. Worden plannen die al maanden in de ijskast stonden nu eindelijk werkelijkheid. Zo’n inspirerende vergaderlocatie werpt zijn vruchten af!

Strand Wijk aan Zee

Strandtent Amsterdam

Ook als je op zoek bent naar een evenementenlocatie in Amsterdam, zit je bij Timboektoe goed. Nee, je bevindt je niet in Amsterdam zelf, maar wel op een steenworp afstand daarvan. Waar je bovendien de hele dag gratis kunt parkeren. Slechts een half uurtje rijden en je belandt in een compleet andere omgeving! Ideaal om aan de dagelijkse sleur te ontsnappen, of dat nou om een feestelijke reden is of om jullie teamgeest een opkikker te geven. Strandpaviljoen Timboektoe is vanuit het hele land gemakkelijk te bereiken. Parkeren doe je eenvoudig en dus gratis aan de Noordpier en ook met het openbaar vervoer ben je zo in Wijk aan Zee, van waaruit je via een prachtige wandeling strandtent Timboektoe bereikt. Woon je in de buurt? Dan pak je natuurlijk gewoon lekker de fiets!

Vanuit Timboektoe ben je binnen no-time weer in onze hoofdstad, maar geloof ons: als je eenmaal op het strand van Wijk aan Zee bent aangekomen, wil je voorlopig echt niet meer weg. En dat hoeft ook niet! Van een echt verwenontbijt tot aan een feest waar je nog dagenlang van nageniet; je kunt in feite bijna 24 uur per dag bij ons terecht. En dat sowieso 365 dagen per jaar!

Strandtent Amsterdam

Restaurant aan het water

Vanzelfsprekend ben je ook van harte welkom voor alleen een verfrissend drankje of een kleine versnapering. Een lekkere lunch of een romantisch diner voor twee. Reserveren is in deze gevallen meestal niet eens nodig, maar wil je zeker zijn van een plekje in ons restaurant aan het water, bel dan even van tevoren. Maak een ontspannende strandwandeling, zoek een plekje uit in de zon of neem een verfrissende duik en kom tot rust op ons terras.

Op onze menukaart vind je ongetwijfeld iets naar jouw smaak! Van zoete cocktails tot bittere biertjes en natuurlijk verse sapjes of lekkere warme drankjes. Ontbijten doe je met American pancakes of Griekse yoghurt met hazelnoten, honing en chocola. Liever brood? Een sesambagel met roomkaas en zalmspread of een hot carrot-dog gaat er vast wel in! Voor de kids hebben we landbrood met huisgemaakte jam of onze eigen dikkertjes: pannenkoekjes met homemade chocopasta. Mmm!

Als lunch serveren we verse soep, zoals onze pappa pomodori of Thaise noedelsoep. Liever een salade? Kies voor een quinoa salade, een salade niçoise of een gado gado bowl. En voor de burgerliefhebbers bakken we met liefde een Mexican runderhamburger of roze bietenburger!

Uiteraard geniet je ook ’s avonds van onze verse maaltijden. Peruviaanse poulet noir van de grill bijvoorbeeld, of peppesan ikan in bananenblad. Liever een gegrilde biefstuk? Dat kan ook! Vegetariërs kunnen hun hart ophalen bij een pisaladière van peer en brie en voor de kids hebben we natuurlijk een lekker vers frietje met huisgemaakte appelmoes op het menu staan!

Gewoon even lekker borrelen tijdens een middag aan het strand? Kies dan voor een lekker stukje appeltaart, worteltaart of cheesecake. Of trakteer de kids op een ijsje en geniet zelf van Oma Bobs bitterballen, nacho’s en groentekroketjes. Een plankje landbrood met aioli en olijven of een schaaltje mini loempia’s gaat er ook bij vrijwel iedereen wel in!

Restaurant aan het water

Leukste strandtent van Nederland!

Een dagje strand is hoe dan ook een succes wanneer je even komt aanwaaien bij de leukste strandtent van Nederland: Timboektoe! Wanneer mogen wij jou verwelkomen? En wat kunnen we voor jou betekenen? Neem contact met ons op en laat de voorpret beginnen!

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten