LET OP: Op Maandagen sluiten wij om 17:00 uur (keuken om 16:00 uur)

Strandtent IJmuiden

Even een dagje uitwaaien in eigen land, trouwen aan het strand of leuke teambuilding activiteiten organiseren – bij Timboektoe is elke dag weer een feest! In onze strandtent vlakbij IJmuiden geniet je van een overheerlijke bbq aan het strand, de leukste familie uitjes en een originele feestlocatie die van alle gemakken is voorzien. Prik snel een datum en laat de voorpret beginnen!

Dagje strand

Of je nu met z’n tweetjes, jullie gezin of de hele familie op pad gaat – bij strandpaviljoen Timboektoe vind je alle ingrediënten voor een geslaagd dagje strand. Romantisch dineren aan het water? Check. Uitdagende activiteiten op het strand? Check. Zelfs een bbq organiseren en jullie eigen strandpaviljoen afhuren om een huwelijksjubileum te vieren behoren tot de mogelijkheden!

Uiteraard zijn jullie ook welkom voor een lekker ontbijtje, een smaakvolle lunch of gewoon een verfrissend drankje. In ons restaurant aan zee genieten jullie van een prachtig uitzicht! Absoluut geen straf om een paar uurtjes heerlijk achterover te leunen en je van A tot Z in de watten te laten leggen door onze vriendelijke medewerkers. Dat is pas ontspannen!

Bedrijfsuitje strand

Ook wanneer je op zoek bent naar een bedrijfsuitje aan het strand, ben je bij ons aan het juiste adres. Samen met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf organiseren wij de meest hilarische én leerzame teambuilding activiteiten voor jullie. We zorgen ervoor dat jullie personeelsuitje de boeken in gaat als on-ver-ge-te-lijk! Willen jullie tevens een bedrijfsfeest organiseren dat tot in de puntjes verzorgd is? Dan huren jullie gewoon ons naastgelegen strandpaviljoen Kamango af! Jullie vieren zo tot in de late uurtjes een heerlijk privé personeelsfeest op het strand. Met jullie eigen bar, toiletten, terras en licht- en geluidsapparatuur. Van alle gemakken voorzien!

Jullie kunnen zelfs van de nood een deugd maken en eerst vergaderen aan zee, om vervolgens met jullie team building van start te gaan. Dat is pas een origineel teamuitje!

Strandtent IJmuiden

Je vindt onze strandtent vlakbij IJmuiden, aan het strand van Wijk aan Zee. Als je op zoek bent naar leuke stranden in Nederland, mag dit strand absoluut niet op je lijstje ontbreken! Recht voor onze deur vind je een van de beste surfstranden van ons land. Je kunt je dus zelf flink gaan uitleven op of aan het water, maar je kunt ook genieten van het uitzicht op al die fanatieke watersporters. Drankje in je hand, voeten in het zand en de frisse zeewind in je haren. Wat wil je nog meer?

Bbq op het strand

Lekker eten natuurlijk! Daar zorgen wij wel voor. In ons strand restaurant kun je niet alleen heerlijk ontbijten of lunchen aan het water, maar ook genieten van een uitgebreid buffet, diverse à la carte gerechten of een heuse bbq op het strand! Wij kiezen bewust voor zoveel mogelijk duurzame ingrediënten: groenten en fruit uit het seizoen, lokaal geproduceerde voedingsmiddelen en duurzaam gevangen vis. Daarmee maken onze chefs zelf pure gerechten die vol van smaak en hartstikke voedzaam zijn. Dat proef je!

Wanneer kom jij langs in onze strandtent bij IJmuiden? Neem direct contact met ons op om een datum te prikken en al jouw vragen te beantwoorden!

Wat gasten over ons zeggen

Veggie risotto balls, nice flavor and very crispy. Good beers, service with a smile and a good place to watch the big ships head out to sea.

JDV Avatar JDV
6 maart 2022

Jaaa Timboektoe! Fantastic beach house! Lovely drinks and great snacks to accompany those drinks 😃 dinner is of a good price and reasonable quality. This time I had the pokè bowl. The toppings were really good, but it saddened me that they used normal white rice. Which made it a little dry. The time before that in had the curry of the day. That lacked a little in creamyness and spiciness. At the same time the chicken was really nice and the overall flavour was nice, despite it didn't really come close to the traditional Massaman.

Dieuwke Kluvers Avatar Dieuwke Kluvers
2 juli 2019

 

Reserveer direct een tafel of neem contact met ons op.

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten