WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

Strandtent afhuren

Wil je een strandtent afhuren, voor je personeelsuitje, huwelijksjubileum, familie uitje of strandfeest? Trouwen op het strand of vergaderen aan zee? Strandpaviljoen Kamango staat tot je beschikking! Uiteraard helemaal corona-proof en volgens de richtlijnen van het RIVM.

Originele feestlocatie

Pal naast strandpaviljoen Timboektoe ligt ons strandpaviljoen Kamango. Uiteraard van alle gemakken voorzien, maar wel helemaal privé. Ideaal voor een personeelsfeest, bruiloft aan zee of jubileum! Je hebt namelijk de beschikking over een eigen bar, toiletten en terras inclusief dj- en presentatie-apparatuur en alle licht- en geluidstechniek die jullie eventueel nodig hebben!

Bovendien kun je – net als in strandpaviljoen Timboektoe – ook bij Kamango gebruikmaken van onze complete menukaart. Zo kunnen we voor jullie een bbq organiseren en kun je gezellig dineren aan het strand! Natuurlijk is het ook mogelijk om de bruiloftsreceptie te voorzien van een lekkere borrel of om het strandfeest te starten met een smaakvol buffet. Ons personeel staat ook in jullie eigen strandpaviljoen Kamango voor jullie klaar!

Vergaderen aan het strand

Een strandtent afhuren voor een feest is natuurlijk een mogelijkheid, maar wil je eens inspirerend vergaderen in de buurt van Amsterdam? Dan kun je ook een strandtent afhuren als unieke vergaderlocatie! Kamango bevat onder andere presentatie-apparatuur en geluidstechniek om jullie vergadering technisch te ondersteunen. Vergaderen aan het strand, dat is weer eens wat anders!

Bedrijfsuitje, teambuilding of personeelsfeest

Wie weet combineer je het vergaderen aan zee wel met een origineel teamuitje? Samen met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf organiseren wij de meest originele bedrijfsuitjes aan het strand! Even de benen strekken na zo’n lange vergadering, door te gaan outdoor laser gamen of power kiten? Wij regelen het voor jullie! Liever met jullie handen wroeten in het zand en zandsculpturen maken? Prima! We maken zelfs complete teambuilding activiteiten op maat, als jouw groep dat aandurft natuurlijk. Je redt immers niet elke dag je collega’s uit een fictieve noodsituatie in de Noordzee! Laat ons vooral weten welke team building activiteiten jullie weer helemaal wakker schudden, dan zorgen wij ervoor dat je samen met jouw team een fantastische dag aan het strand beleeft!

Trouwen aan het strand

Wat is er nu romantischer dan trouwen met je voeten in het zand en de frisse zeewind wapperend door je haren? Strandpaviljoen Timboektoe is niet voor niets een van de meest favoriete trouwlocaties aan zee! Bij onze officiële trouwlocatie kun je trouwen aan het strand of op het strand, je huwelijksjubileum vieren en romantisch dineren aan het water. Uiteraard kunnen jullie Kamango als strandtent afhuren om heerlijk privé met jullie familie en vrienden de liefde te vieren! Ons enthousiaste personeel zal de hele dag of avond voor jullie klaar staan met voldoende drankjes en lekkere hapjes, zodat jullie optimaal van elkaar kunnen genieten. Laat ons vooral weten wat jullie wensen zijn, zodat wij er mede voor kunnen zorgen dat jullie de allermooiste dag van jullie leven beleven!

Wil je graag een strandtent afhuren bij strandpaviljoen Timboektoe? Neem contact met ons op!

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten