Strandpaviljoen

Samen met je familie een heerlijke hapje eten bij zonsondergang, kajakken in de branding met je collega’s of met de liefde van je leven trouwen op het strand – bij strandpaviljoen Timboektoe in Wijk aan Zee is het allemaal mogelijk! Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het al eens georganiseerd. En zo niet? Dan doen we dat nu! Voor jou en je partner, familie, vrienden of collega’s. Neem direct contact met ons op om jouw plannen te bespreken!

Beach club Timboektoe in Wijk aan Zee

Timboektoe is natuurlijk allereerst een beach club, een strandpaviljoen of een strandtent. Het is maar hoe je het noemen wilt. Wat ons betreft zijn we in ieder geval de leukste strandtent van Nederland! Je kunt bij ons terecht om verkoeling te zoeken tijdens een warm dagje op het strand, om te genieten van een voedzame maaltijd voordat je weer naar huis rijdt of voor een gezellig borrel met die ene vriendin die je al veel te lang niet gezien hebt. Een vers sapje, Timboektoe slammer cocktail of biertje van de tap – het smaakt allemaal goed bij die Wijkiki burger, buddha bowl of gerookte zalm met Hollandse garnalen.

Dat en nog veel meer lekkers proef je gewoon gezellig in ons restaurant aan zee of op ons terras! Daar is ruimte genoeg en vrijwel altijd nog wel een plekje te vinden. Een plekje in de zon of in de schaduw, buiten in de warme zeewind of lekker droog binnen bij regenachtig weer. Maar hoe dan ook met prachtig uitzicht op de Noordzee! Bovendien is beach club Timboektoe het hele jaar door geopend, dus je weet waar je moet zijn wanneer je even lekker wilt uitwaaien!

Beach club Timboektoe in Wijk aan Zee

Evenementenlocatie

Naast een strandpaviljoen is Timboektoe echter ook een drukbezochte evenementenlocatie. Voor familiedagen, bedrijfsuitjes, strandfeesten, bruiloften, jubilea, vergaderingen, personeelsfeesten en ga zo maar door. Iets te vieren? Iets te organiseren voor een grote groep? Bel of mail Timboektoe!

Bij strandpaviljoen Timboektoe vind je namelijk alles wat je nodig hebt. Een geschikte locatie, in een prachtige omgeving. Zelfs een eigen strandpaviljoen, waarin jullie profiteren van volledige privacy! Lekker eten en drinken, ook niet al te onbelangrijk. Duurzaam, biologisch en lokaal – alles met aandacht voor onze medemensen, dieren en de wereld om ons heen. Vriendelijk personeel, dat een uitstekende service biedt. En talloze gave activiteiten op het strand!

Evenementenlocatie

Activiteiten op het strand

Die activiteiten op het strand organiseren wij samen met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf. Van lekker rustig zandsculpturen bouwen tot kajakken of raften in de branding en van een spannende GPS-tocht tot RIB-varen op de Noordzee. Deze experts hebben alle kennis, vaardigheden en ervaring in huis om jullie dagje strand tot een groot succes te maken! Wat dacht je van blokarten, powerkiten of landboarden met je stoere familieleden? Outdoor laser gamen, boogschieten of powerboat varen met je collega’s? Iets meer ontspannen kan natuurlijk ook, met graffiti art, bamboe building en zandsculpturen bijvoorbeeld. Reken maar dat jullie je geen seconde hoeven te vervelen!

We hebben voor ieder wat wils in ons repertoire. En zo niet, dan verzinnen we wel wat! We zorgen ervoor dat zowel de jongeren als de ouderen binnen jullie familie mee kunnen doen. Dat de creatievelingen én de sportievelingen binnen jullie team aan hun trekken komen. En dat jullie dagje strand hoe dan ook een onvergetelijk succes wordt! Geef eenvoudigweg aan ons door wie jullie zijn en waar jullie zin in hebben, dan beginnen wij alvast met brainstormen. Nemen jullie een glimlach en voldoende energie mee, dan regelen wij de rest!

Activiteiten op het strand

Teambuilding op maat

Kom je met je collega’s het strand op voor een origineel bedrijfsuitje of een origineel teamuitje? En wil je meteen meer uit jullie bedrijfsuitje aan het strand halen? Ga dan voor een complete teambuilding op maat! Onze partners van Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf doen er alles aan om een leerzame, maar natuurlijk ook hilarische teambuilding voor jullie samen te stellen. Eén of meerdere teambuilding spellen die volledig aansluiten bij jullie sterke en zwakke kanten als team. Uiteraard doen zij dit pas nadat ze één van jullie gesproken hebben. Om een uitdagende teambuilding voor jullie te organiseren, moeten zij natuurlijk precies weten wie jullie zijn en wat jullie doen. Hoe lang werken jullie al samen en wat is ieders rol in het team? Kennen jullie elkaars kwaliteiten en knelpunten? Durven jullie op elkaar te vertrouwen? Wat loopt er al op rolletjes binnen jullie team en wat kan beter?

Teambuilding op maat

Strandactiviteiten met een hoog ‘belevingsgehalte’

Al vragende ontdekken deze ervaren organisatoren waar jullie aan moeten werken. En dat verwerken zij weer in leuke teambuilding activiteiten met een hoog belevingsgehalte! Jullie hebben elkaar immers vast nog nooit uit zee gered? Dat wordt dan wel eens tijd! Tijdens onze ‘safety at sea’ training varen jullie allereerst met een razendsnelle RIB boot de Noordzee op. Daar wacht jullie een ontzettend spannende overboord actie! Alleen door efficiënt samen te werken lukt het jullie om iedereen op tijd uit zee te redden. Natuurlijk worden jullie hierbij voor de veiligheid wel bijgestaan door onze sportieve partners. Weten jullie precies de juiste collega’s in te schakelen voor de juiste taken? Neemt jullie geboren leider het voortouw en vullen jullie elkaar perfect aan? Ga de uitdaging aan en ontdek het zelf!

Dit is slechts één van de vele gave teambuilding spellen die wij samen met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf voor jullie in petto hebben. Zijn jullie al benieuwd naar welke avonturen jullie gaan beleven? Neem dan snel contact met ons op om jullie bedrijfsuitje te plannen!

Strandactiviteiten met een hoog ‘belevingsgehalte’

Restaurant aan zee

Vanzelfsprekend zijn jullie na zo’n dag vol teambuilding spellen of activiteiten op het strand van harte welkom om even bij te komen in ons restaurant aan zee. Schuiven jullie aan voor een walking buffet of loopt het water jullie in de mond bij de gedachte aan een echte bbq aan het strand? Wij steken ‘m graag voor jullie aan, hoor! Na zo’n intensieve dag smaakt een malse Thaise beefburger extra goed, evenals die piri piri kipspiesjes en Merquez lamsworstjes. Aan de visliefhebbers serveren we onder andere gemarineerde zalm en gegrilde gamba’s. Mmm! Liever vegetarisch of zelfs veganistisch? Dat kan ook! Wat dacht je van een Vegan Thai burger? Al die lekkernijen van de barbecue worden natuurlijk aangevuld met frisse salades, verse frites en luchtig landbrood. Proef het vakantiegevoel met een Libanese tabouleh of een salade caprese met echte buffelmozzarella! En smeer jij die huisgemaakte hummus en aioli op dat heerlijke brood of dip je er je frites in? Smullen maar!

Alles wat wij jullie voorschotelen bestaat uit zoveel mogelijk biologische seizoensproducten uit de regio. Zo eten we in het hoogseizoen volop zomerfruit en maken we in de winter bijvoorbeeld een heerlijke salade van boerenkool. Onze chefs kiezen al hun ingrediënten met zorg uit! Ze bereiden geen vissen die overbevist zijn of die worden gekweekt met overmatig antibioticagebruik. Groenten en fruit kopen zij lokaal in en brood wordt op natuurlijke wijze gebakken. Het is slechts één van de vele manieren waarop strandpaviljoen Timboektoe een steentje bijdraagt aan een betere wereld!

Restaurant aan zee

Strandpaviljoen met Green Key keurmerk

Om die reden ontving Timboektoe in 2017 de Gaia Green Award – een award voor horeca ondernemers die ondernemen met oog voor duurzaamheid. Bovendien mogen wij als één van de slechts 15 strandpaviljoens in Nederland het Green Key keurmerk dragen. Dit is een internationaal keurmerk dat alleen uitgereikt wordt aan bedrijven die er alles aan doen om het milieu te sparen, zonder hun gasten daarvoor te laten inleveren op kwaliteit en comfort. Als gast profiteer dus je alleen maar van meer voordelen: je merkt er vrijwel niets van, maar kiest – bewust of onbewust – mooi wel voor een betere wereld!

Achter de schermen gebeurt er echter een heleboel. Als bedrijf zoeken wij continu naar een optimale balans tussen zorgen voor mens en dier, onze planeet en ons bedrijf. Ongetwijfeld heeft onze bedrijfsvoering effect op de wereld om ons heen, maar door onze verantwoordelijkheid te nemen en bewuste keuzes te maken kunnen we de negatieve impact minimaliseren. Dat noemen we maatschappelijk verantwoord ondernemen!

Strandpaviljoen met Green Key keurmerk

Duurzame evenementenlocatie

Zo kiezen we voor duurzame oplossingen wanneer we moeten investeren in nieuwe apparatuur en zijn we continu alert op mogelijkheden om ons inkoopproces te verduurzamen. We proberen bij te dragen aan eerlijke handel en steunen goede doelen door cadeaus en geld te schenken of vrijwilligerswerk uit te voeren. We zorgen voor een stabiele werkplek voor onze werknemers en we proberen op elke mogelijke manier onze CO2-voetafdruk te verkleinen.

Als gast zie je dat aan de 100 zonnepanelen die op ons dak liggen. Je ziet echter niet dat we ook een groen stroomcontract hebben afgesloten, dat we een elektrische boiler hebben gekocht en dat onze hotfill vaatwasmachine met groene energie wordt opgewarmd. Je ziet ook niet dat we aan Trees4All.nl doneren om ons gasverbruik te compenseren en dat onze medewerkers schoonmaken met schoonmaakmiddelen die een EU-ecolabel dragen. Wat je misschien wel ziet, is dat ze nooit te veel zeep gebruiken, dankzij onze automatische zeepdispensers.

Heb je oog voor detail, dan zie je misschien ook dat ons strandpaviljoen is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Dat de tegels zijn gemaakt van gerecycled PVC en dat we bamboe en kurk hebben gebruikt voor de wandversiering. Ga je naar het toilet, dan merk je dat we sensoren hebben aangebracht om energieverlies te voorkomen. Ons sanitair gaat bovendien heel zuinig om met water en wij gaan op onze beurt weer zuinig om met papier.

Zoals gezegd kom je op je bord zoveel mogelijk biologische seizoensproducten van lokale afkomst tegen. Geen enorme porties, maar goed uitgekiende hoeveelheden, zodat we geen voedsel weg hoeven te gooien. Wat we wel weg moeten gooien scheiden we en we verzamelen swill-afval apart in, zodat dat weer in de kringloop kan worden opgenomen.

Een hele rits aan maatregelen waar jij als gast nauwelijks iets van merkt. Ze maken van strandpaviljoen Timboektoe echter wel een duurzame evenementenlocatie!

Duurzame evenementenlocatie

Strandpaviljoen nabij IJmuiden

En waar vind je die duurzame evenementenlocatie dan? Aan strand Noordpier! Dit heerlijke strand staat bekend als een van de beste surfstranden van ons land. En terecht! Naast om te surfen is deze locatie echter ook uitermate geschikt voor talloze activiteiten op het strand of op het water. En natuurlijk ook om gewoon lekker te zwemmen, te zonnebaden en te genieten!

Strand Noordpier is gelegen net onder Wijk aan Zee, boven IJmuiden. Op een steenworp afstand van Amsterdam! Dat maakt strandpaviljoen Timboektoe de perfecte uitvalsbasis voor wie een dagje de drukte van de stad wil ontvluchten. Even iets anders dan de dagelijkse sleur. En dat op slechts een half uurtje rijden van onze hoofdstad!

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer en de fiets ben je zo in Wijk aan Zee, van waaruit je eenvoudig Timboektoe bereikt. Een oase van rust en relaxte vibes, vlakbij de grote steden. Niet gek dus dat strandpaviljoen Timboektoe naast een geweldige plek voor talloze strandfeesten ook een ideale vergaderlocatie vlakbij Amsterdam is! Bovendien kun je bij ons de hele dag gratis parkeren.

Strandpaviljoen nabij IJmuiden

Vergaderlocatie Amsterdam

Waarom zou je immers altijd maar op kantoor vergaderen? Inspirerend vergaderen doe je op bijzondere vergaderlocaties! Vergaderen aan zee, dat is weer eens wat anders. Reken maar dat jullie in deze inspirerende omgeving bruisen van de ideeën en eindelijk oplossingen vinden voor problemen waar jullie al maanden mee worstelen. En dat allemaal dankzij een prachtig uitzicht, de relaxte sfeer en de uitstekende service van Timboektoe.

Vergaderen aan het strand doen jullie bij strandpaviljoen Timboektoe immers op jullie eigen vergaderlocatie. Jullie kunnen onze naastgelegen strandtent afhuren. Strandpaviljoen Kamango staat volledig tot jullie beschikking! Met een eigen bar, toiletten, terras en alle licht- en geluidsapparatuur die jullie voor jullie vergadering nodig hebben. Uiteraard staan de medewerkers van beach club Timboektoe ook daar voor jullie klaar, om jullie wanneer jullie maar willen te voorzien van verfrissende drankjes en voedzame maaltijden of hapjes. Even pauzeren met een lekkere warme pappa pomodori soep of een verfrissende waldorfsalade. Natuurlijk geserveerd met lekkere sandwiches met smashed avocado of pickled eggs. En na die lekkere lunch strekken jullie mooi even de benen op het strand! Je knapt immers nergens zo goed van op dan van een dagje strand, toch? De frisse zeewind wapperend door je haren, de geur van de zilte zee in je neus en het zand tussen je tenen. Een stuk beter dan die strakke muren van jullie kantoor!

Vergaderlocatie Amsterdam

Personeelsfeest Amsterdam

Van de nood een deugd maken kan natuurlijk ook. Blijf na die vruchtbare vergadering lekker hangen en sluit de dag af met een spetterend personeelsfeest! Geniet tussendoor van een smakelijk buffet of kom lekker barbecueën op het strand. Wij zorgen ervoor dat jullie weer voldoende energie hebben om een mooi feestje te bouwen! En natuurlijk zijn we er de rest van de avond ook bij – op de achtergrond. Onze medewerkers zorgen ervoor dat jullie glazen gevuld blijven en dat jullie ook gedurende de avond geen honger hoeven te lijden. Zin in een warm hapje? Oma Bobs bitterballen doen het altijd goed, evenals onze mini-loempia’s en samosa’s. Op een warme zomeravond smaakt meloen met serranoham heerlijk verfrissend en gaan komkommer met krab en courgette met halloumi en mango er ook wel in! De keuze is reuze. Geef ons gewoonweg door wat jullie avond compleet maakt en onze chefs gaan aan de slag!

Personeelsfeest Amsterdam

Strandfeest

Dat geldt natuurlijk voor elke reden die je hebt om een spetterend strandfeest te geven. Een speciale verjaardag, een gezellig familie-uitje, een huwelijksjubileum of misschien zelfs jullie bruiloft aan zee! Bij strandpaviljoen Timboektoe maken we van elk strandfeest een groot succes. Een feest waar wat jullie betreft geen einde aan hoeft te komen en waar jullie nog maandenlang over napraten!

Ook voor jullie strandfeest kunnen jullie natuurlijk onze strandtent afhuren. Kamango is dé perfecte plek om in alle privacy feest te vieren. Dit strandpaviljoen ligt pal naast Timboektoe, maar is alleen geopend voor jullie evenement. Drankjes halen jullie aan jullie eigen bar en op het toilet komen jullie alleen jullie eigen gasten tegen. Natuurlijk zorgen onze medewerkers er wel voor dat jullie strandfeest volledig naar wens verloopt! Zij zullen jullie de hele avond van alles wat jullie nodig hebben voorzien en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Jullie privé strandpaviljoen richten we uiteraard geheel naar jullie wens in. Een grote dansvloer? Check! Stoelen om op uit te rusten? Check! Licht- en geluidsapparatuur voor een serieuze presentatie of hilarische sketches? Wij zetten alles voor je klaar!

En als het je binnen even iets te druk wordt of je wilt in alle rust wat indrukken op je in laten werken, dan duik je gewoon even jullie eigen terras op. Of je loopt een stukje langs het strand, snuift de zilte zeelucht op en je kunt er weer een paar uur tegenaan. Wie weet pik je zelfs wel een prachtige zonsondergang mee!

Bruiloft aan zee

Zo’n zonsondergang zou ook jullie bruiloft aan zee natuurlijk helemaal compleet maken. Wat is er immers romantischer dan trouwen op het strand? Strandpaviljoen Timboektoe is een officiële trouwlocatie, dus hier kan het! Trouwen met het zand tussen je tenen, de frisse zeewind die je sluier omhoog laat waaien en het geluid van ruisende golven als achtergrondmuziek. Met een beetje geluk staat de zon stralend aan de hemel en is het decor van jullie mooiste dag helemaal perfect!

Samen met het team van Timboektoe maken we er echter sowieso een onvergetelijke dag van – weer of geen weer. Zodra jullie contact met ons opnemen beginnen we met het smeden van de plannen. Allereerst prikken we een datum, zodat jullie verzekerd zijn van een plekje op jullie favoriete trouwlocatie aan het strand! We raden jullie aan om die datum op tijd vast te leggen, want als een van de meest bijzondere trouwlocaties van Noord-Holland wordt beach club Timboektoe natuurlijk regelmatig geboekt. Bovendien geldt: hoe eerder jullie datum vaststaat, hoe eerder de voorpret kan beginnen!

Bruiloft aan zee

Trouwen op het strand: tot in de puntjes geregeld!

Voorafgaand aan jullie grote dag bespreken we jullie bruiloft aan zee tot in de kleinste details. Van hoe laat jullie en jullie gasten arriveren tot welke hapjes we serveren. Van het aansnijden van de bruidstaart tot het draaien van muziek: wie regelt wat? We laten niets aan het lot over! Onze medewerkers hebben inmiddels ruimschoots ervaring met het realiseren van de meest bijzondere bruiloft ideeën. Niets is ons gek genoeg! Aarzel dus niet om je originele of creatieve plannen met ons te bespreken. Wij gaan graag de uitdaging aan om jullie dromen werkelijkheid te laten worden! Geven jullie elkaar én Timboektoe het ja-woord? Neem dan snel contact met ons op om dé datum voor jullie bruiloft aan zee vast te leggen!

Welk strandpaviljoen is open?

Je leest het: er is altijd wel een reden om een strandfeest te vieren bij Timboektoe. Feestvieren, daar houden wij van! Daarom vieren wij 365 dagen per jaar het leven. Elke dag zijn we geopend! In een schrikkeljaar zijn dat natuurlijk 366 dagen per jaar. Daar deinzen we niet voor terug! Wij zijn er dag in dag uit om jou compleet in de watten te leggen. Om jouw strandfeest van A tot en met Z te verzorgen, van je familie uitje een grandioos succes te maken en je vergadering een boost te geven.

Maar we zijn er ook voor je tijdens een gezellig dagje strand! Wanneer je gewoon even lekker wilt uitwaaien, de benen wilt strekken of een verfrissende duik wilt nemen. Wanneer je wilt bijkletsen met je vrienden of vriendinnen, je met je gezin een dagje weg wilt in eigen land of je met je partner een weekendje aan zee hebt geboekt. Op de vraag ‘Welk strandpaviljoen is open?’ is het antwoord eenvoudig: strandpaviljoen Timboektoe. Genoeg redenen om af te reizen naar Wijk aan Zee en gezellig op ons terras neer te strijken. Laat het genieten maar beginnen!

Wil je echt zeker zijn van een plekje bij Timboektoe? Kom je met een grote groep eten in ons strand restaurant of wil je een evenement organiseren? Bel of mail ons dan om een plekje te reserveren!

Welk strandpaviljoen is open

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten