WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

Strandfeest organiseren?

De mooiste feestjes zijn van die momenten waarop je omringd wordt door je beste vrienden, leukste collega’s of liefste familieleden. Met je tenen in het zand, sip je aan een drankje terwijl je geniet van de laatste zonnestralen van de dag. Op de achtergrond hoor je het geluid van de klotsende golven en je favoriete muziek. Om je heen wordt gelachen, gedanst en gefeest terwijl de zon langzaam verdwijnt in de Noordzee.

Klinkt dit als jouw ideale feestje? Organiseer dan je eigen strandfeest bij Beach club Timboektoe in Wijk aan Zee.

Kom eten, drinken en feestvieren

Timboektoe is al vele jaren the place to be aan de Nederlandse kust. Je kunt bij ons heerlijk eten, drinken, BBQ’en en borrelen. Maar ook voor bedrijfsfeesten, als trouwlocatie, voor grote of kleine dinner parties en gezellige privéfeestjes ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team staat voor je klaar om van jouw strandfeest een te gekke happening te maken!

Altijd reden voor een strandfeest!

Wij doen ons best om al jouw wensen voor een perfect strandfeest te realiseren. Of je nu gezellig met je gasten komt eten in onze beach club, een BBQ op het strand wilt organiseren of je eigen strandpaviljoen met licht- en geluidstechniek exclusief wilt afhuren voor jouw gezelschap. Beach club Timboektoe heeft ervaring met trouwerijen, jubilea, verjaardagen, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en spontane borrels om vriendschappen, de liefde en het leven te vieren.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw strandfeest? Neem snel contact op om je wensen te bespreken & hopelijk zien we jou snel bij Timboektoe!

Volg ons op Instagram

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten