WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

Strandactiviteiten Wijk aan Zee

Met de hele familie blokarten op het strand of kajakken in de branding? Je team uitnodigen voor een enerverende middag teambuilding op de Noordzee? Beach club Timboektoe organiseert de meest originele strandactiviteiten in Wijk aan Zee! Alle activiteiten bij Timboektoe zijn corona-proof en worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM.

 

Neem direct contact met ons op om te bespreken wat we voor jullie kunnen betekenen!

 

Activiteiten op het strand

Samen met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf organiseert strandpaviljoen Timboektoe de meest originele activiteiten op het strand! Wat dachten jullie van powerkiten, outdoor lasergamen, boogschieten of landboarden op het strand van Wijk aan Zee? Of ontspannen jullie liever met het bouwen van zandsculpturen en graffiti art? De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Laat ons weten waar jullie zin in hebben, dan maken we er samen een onvergetelijke dag van!

 

Origineel personeelsuitje

Een personeelsuitje is de ideale manier om elkaar beter te leren kennen en jullie teamspirit te versterken. Samen een dag weg van de werkstress, lekker uitwaaien aan zee! Gaan jullie voor sportieve activiteiten op het strand of een rustig programma? Of kiezen jullie voor een complete teambuilding op maat? Tijdens onze teambuilding activiteiten leren jullie elkaars sterke en zwakke kanten optimaal te benutten en moeten jullie echt op elkaar kunnen vertrouwen! Red je teamgenoten bijvoorbeeld uit de Noordzee met onze ‘safety at sea’ training. Met een zeer snelle RIB boot varen jullie de Noordzee op, om daar jullie overboord gevallen teamgenoten weer op het droge te halen.

 

Familie uitjes

Ook voor familie uitjes zijn onze strandactiviteiten in Wijk aan Zee fantastisch vermaak! Voor zowel jong als oud en zowel groot als klein maken we altijd wel een geschikt programma. RIB varen voor de stoere volwassenen en bamboe building voor de creatievelingen? Of gaan jullie samen op pad met een spannende GPS-tocht? Geef ons door wie er allemaal meedoet en wat jullie van onze activiteiten op het strand verwachten, dan zorgen wij dat jullie een onvergetelijke dag beleven!

 

BBQ aan het strand

Van al die activiteiten op het strand worden jullie natuurlijk hongerig! In ons restaurant aan zee komen jullie echter niets tekort. Onze chefs bereiden graag een heerlijk buffet voor jullie, wat lekkere borrelhapjes of een heuse BBQ aan het strand! Geniet na jullie actieve dag van malse beefburgers, gamba’s van de houtskoolgrill, verse frites, landbrood met huisgemaakte spreads en verfrissende salades! Allemaal bereid met zoveel mogelijk biologische seizoensproducten uit de eigen regio. Dat proef je!

 

Strandactiviteiten Wijk aan Zee

Spreken al die strandactiviteiten in Wijk aan Zee jullie wel aan? Loopt het water jullie al in de mond bij de gedachte aan die overheerlijke BBQ op het strand? Neem dan snel contact met ons op om een datum te prikken!

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten