WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

Restaurant aan zee

Zie je het al voor je? Een heerlijke maaltijd op je bord, gezellig gezelschap tegenover je en als je even opzij kijkt een prachtig panorama. Een oranjerode zonsondergang boven een uitgestrekte zee, vlak achter het strand waaraan jij zit te dineren. Knijp maar even je arm, want je droomt niet. Bij strandpaviljoen Timboektoe kan het zomaar de werkelijkheid zijn! Voor die zonsondergang heb je een beetje geluk nodig en dat leuke gezelschap mag je zelf verzorgen, maar een heerlijke maaltijd in die prachtige omgeving regelen wij! Reserveer snel jouw plekje in ons restaurant aan zee. Uiteraard helemaal  corona-proof en volgens de richtlijnen van het RIVM.

Strandpaviljoen Timboektoe

Strandpaviljoen Timboektoe is gelegen aan het populaire Noordpier-strand in Wijk aan Zee. Op een steenworp afstand van Amsterdam en Haarlem waan je je even helemaal weg van het dagelijks leven, op een heerlijke strandvakantie! Dat is maar goed ook, want wij bieden genoeg vermaak om een hele dag vakantie te vieren. Zo kun je bij ons genieten van zowel een heerlijk ontbijt als een verfrissende lunch en een smaakvol diner.

Leuke strandactiviteiten

Bovendien organiseren we de allerleukste strandactiviteiten voor jou en je vrienden, familieleden of collega’s! Wat dacht je van power kiten, RIB varen of kajakken in de branding? Creatief aan de slag gaan met bamboe of graffiti art? Of een heuse teambuilding op maat waarbij je je samen met collega’s uit de Noordzee moet redden? Bij beach club én ons restaurant aan zee Timboektoe is het allemaal mogelijk! Waar jullie ook voor kiezen, wij zorgen ervoor dat jullie na afloop gezellig kunnen napraten onder het genot van een heerlijke maaltijd.

BBQ aan het strand

Dat doen we door jullie lekkere hapjes voor te schotelen, een buffet voor jullie klaar te zetten of zelfs een heuse bbq op het strand te organiseren! Hoe klinkt een American butter beef burger na zo’n actieve dag? Of voor de bewuste eter: een Vegan Thai Burger? Met onze Orzo pastasalade waan je je zeker in de zomer op een heerlijke strandvakantie in Italië en in de winter smaakt er weinig zo lekker als de enige echte Timboektoe winter bowl! De keuze is reuze, want op onze menukaart vind je voor elk moment van de dag diverse smaakvolle gerechten. Bereid met verse ingrediënten, zoveel mogelijk biologisch en uit de regio. Dat proef je!

Restaurant aan zee

Of je nu een hele dag wilt uitwaaien aan het strand, een actieve dag teambuilding of een bedrijfsuitje wilt afsluiten, of met z’n tweetjes romantisch wilt dineren; in ons strand restaurant ben je voor elke gelegenheid van harte welkom. Onze chefs bereiden vol passie de heerlijkste maaltijden voor je en mocht je specifieke wensen of allergieën hebben, dan houden ze daar uiteraard rekening mee. Geef het even door wanneer je reserveert, dan kunnen we direct een perfect vervangend gerecht voor je bedenken! Heb je al honger?

Wat gasten over ons zeggen

A lovely vibe and a beautiful view! Sitting outside meant no ordering service and starters + main course was served at the same time. The ravioli was absolutely delicious, lots of different flavours! The vegetarian "kroketjes" were decent, very similar to most "kroketten". The pappadum chips were sadly very bland and very oily. Not at all how I'm used to Pappadum... Their mango chutney was very nice though. And of course, being on the beach is just lovely.

Noukka Signe Avatar Noukka Signe
7 juni 2018

The quality of the food in this place is quite good. The fish was tasty as well as all the sides. If you want a chill day/evening this is the spot. Friendly staff, quick service.

Alex Schepers Avatar Alex Schepers
5 mei 2023

 

Reserveer direct een tafel of neem contact met ons op:

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten