WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

Personeelsuitje aan het strand

Gezellig met het hele team op pad? Bij strandpaviljoen Timboektoe kun je terecht voor een origineel personeelsuitje aan het strand! Wat dacht je van samen raften, powerkiten of kajakken door de branding? Met als beloning natuurlijk een uitgebreid buffet of een barbecue aan het strand! Laat ons weten waar jouw personeel voor warmloopt en wij regelen het. Alle personeelsfeesten en events bij Timboektoe zijn corona-proof en worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM.

Originele bedrijfsuitjes

Hardwerkend personeel verdient een spectaculair bedrijfsuitje! Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers een dag beleven om nooit meer te vergeten. Beach club Timboektoe heeft daarvoor de handen ineengeslagen met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf. Kom even heerlijk uitwaaien aan het strand en alle werkstress vergeten tijdens een middag blokarten, RIB varen of boogschieten. Terwijl de zon ondergaat kletsen jullie nog lang na over deze onvergetelijke dag. Uiteraard onder het genot van een heerlijk hapje en drankje!

Teambuilding activiteiten

Niet alleen samen op pad, maar ook jullie team versterken? Laat het ons weten, dan organiseren wij een waardevolle teambuilding! Geheel op maat, zodat jullie op verrassende wijze leren beter samen te werken. Wie weet varen jullie wel met een zeer snelle RIB boot de Noordzee op voor een zenuwslopende reddingsactie! Alleen door samen te werken weten jullie de kust weer veilig te bereiken. Na afloop kunnen jullie eindeloos evalueren tijdens een heerlijke maaltijd aan het strand.

Barbecue aan het strand

Al dat sporten maakt hongerig! Gelukkig smaakt de BBQ op het strand daarna extra lekker, net zoals het buffet of de borrelhapjes. Strandpaviljoen Timboektoe maakt zoveel mogelijk gebruik van duurzame lokale producten om gezonde maaltijden te serveren. Duurzame lapjes vlees op de barbecue, biologisch brood bij de lunch, vis van het seizoen en biologisch geteelde groenten worden met aandacht bereid en geserveerd aan het strand. Ook vegetarische maaltijden behoren tot de mogelijkheden. Heeft een van je personeelsleden een allergie? Meld dit dan vooraf bij ons, dan houden wij daar rekening mee.

Voor kleine en voor grote groepen

Of jullie nu met een klein team langskomen of met het hele bedrijf, wij staan voor jullie klaar. Kleinere groepen verwelkomen wij in strandpaviljoen Timboektoe en voor grotere groepen stellen wij het naastgelegen Kamango beschikbaar. Kamango is een apart strandpaviljoen met een eigen keuken, bar, toiletten en terras. Natuurlijk wel met de service van Timboektoe!

Unieke locatie voor personeelsuitje aan het strand

Bij Timboektoe kunnen jullie even alle zorgen loslaten en volledig relaxen. Dit verborgen strandparadijs vind je aan Strand Noordpier bij Wijk aan Zee. Geniet van een prachtig uitzicht op het uitgestrekte strand, talloze sportieve activiteiten op het strand, biologisch eten en een echt vakantiegevoel. Laat je personeel maar even vergeten dat ze over niet al te lange tijd weer aan het werk mogen!

Origineel teamuitje

Met het hele team of misschien wel het hele bedrijf op pad: dat moet een dag worden om niet te vergeten. Laat ons weten hoe jij je personeelsuitje voor je ziet, dan zorgen wij ervoor dat jullie nog lang nagenieten van dit personeelsuitje aan het strand!

Neem nu vrijblijvend contact op met Timboektoe!

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten