WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

Personeelsfeest strand

Met z’n allen uitwaaien aan het strand? De zon zien zakken in de zee terwijl het zand tussen jullie tenen kriebelt? Jullie eigen strandtent afhuren en barbecueën op het strand? Voor een spectaculair personeelsfeest op het strand zijn jullie van harte welkom bij beach club Timboektoe! Neem snel contact met ons op om een datum te prikken of te brainstormen over de mogelijkheden! Alle personeelsfeesten en events bij Timboektoe zijn corona-proof en worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM.

Personeelsfeest Amsterdam

Willen jullie een personeelsfeest vieren in de buurt van Amsterdam, maar toch even ontsnappen aan de drukte van de stad? Strandpaviljoen Timboektoe is gelegen aan de prachtige Noordpier, iets ten zuiden van Wijk aan Zee en op minder dan een uur rijden vanaf Amsterdam. Je vindt hier een van de beste surfstranden van Nederland! Maar natuurlijk leent deze omgeving zich voor veel meer outdoor activiteiten op het strand. Zo kunnen jullie het personeelsfeest combineren met een gezellig bedrijfsuitje of misschien zelfs een uitdagende teambuilding! Wat dachten jullie van powerkiten of branding raften? Of gaan jullie de Noordzee op om jullie teamgenoten te redden tijdens een spannende overboord actie?

Originele bedrijfsuitjes

Strandpaviljoen Timboektoe organiseert in samenwerking met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf de meest originele bedrijfsuitjes! Duiken jullie het water in om te kajakken of blijven jullie liever op het strand lasergamen? Wie bouwt de mooiste zandsculpturen en wie van jullie is creatief met graffiti art? De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Zodra jullie ons laten weten waar jullie personeelsfeest aan moet voldoen, gaan wij voor jullie aan de slag. Een uitdagende teambuilding, gezellig sporten of samen ontspannen? Het kan allemaal! Indien gewenst, maken we zelfs een complete teambuilding op maat voor jullie. Hoe communiceren jullie in stressvolle situaties? Wie neemt welke taken op zich? Durven jullie echt op elkaar te vertrouwen? Jullie ontdekken het allemaal!

Personeelsfeest strand

Of jullie nu voorafgaand aan jullie personeelsfeest een gezellig bedrijfsuitje organiseren of niet, jullie personeelsfeest is bij ons in goede handen! Ons personeel staat voor jullie klaar, zowel in Timboektoe als in jullie eigen strandpaviljoen Kamango.

Dit paviljoen staat volledig tot jullie beschikking en is van alle gemakken voorzien! Een eigen bar, toiletten, een terras, presentatie-apparatuur en diverse licht- en geluidstechnieken. Natuurlijk met de service van Timboektoe.

BBQ op het strand

Uiteraard is jullie personeelsfeest op het strand niet compleet zonder lekkere hapjes of een smaakvolle maaltijd. Mogen we voor jullie een lopend buffet klaarzetten of barbecueën op het strand? Onze chefs bereiden met passie de allerlekkerste gerechten voor jullie! Hoe klinken malse Thaise beefburgers en garnalen van de houtskoolgrill? Of misschien wel een vegan black eyed bean burger? Natuurlijk aangevuld met orzo pastasalade of salade caprese en vers landbrood met huisgemaakte spreads. Reken maar dat jullie met een volle buik terug naar huis keren!

Staan jullie al te popelen om jullie personeelsfeest aan het strand te vieren? Bel ons dan snel voor meer informatie of om direct een datum te prikken.

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten