WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

Origineel bedrijfsuitje

Voor een origineel bedrijfsuitje moet je aan de Noordpier in Wijk aan Zee zijn! Bij Strandpaviljoen Timboektoe. Waarom? De relaxte sfeer, het vriendelijke personeel, de gave activiteiten op het strand en het overheerlijke eten aan het water. Alles wat je nodig hebt voor de meest originele bedrijfsuitjes aan het strand! Lees hieronder wat wij nog meer voor jou in petto hebben of neem direct contact met ons op om een datum te prikken!

Bedrijfsuitje strand

Een dag vol leuke teambuilding activiteiten, een spetterend personeelsfeest of zelfs een heuse bbq aan het strand? Bij strandpaviljoen Timboektoe kan het allemaal! Deze sfeervolle beach club vind je aan de Noordpier in Wijk aan Zee, op een van de beste surfstranden van het land. De perfecte locatie voor een ontspannen dagje strand!

Maar er is meer. Wij verzorgen jouw bedrijfsuitje aan het strand van A tot en met Z! Van de meest uitdagende activiteiten op het strand of op de zee tot aan een overheerlijke bbq op het strand. In ons restaurant aan zee kunnen jullie overheerlijk eten en jullie personeelsfeest tot in de late uurtjes voortzetten!

Origineel bedrijfsuitje

Strandpaviljoen Timboektoe heeft de handen ineengeslagen met diverse lokale ondernemers om elke keer weer een verrassend en origineel bedrijfsuitje te organiseren! Zo verzorgen wij samen met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf de meest uiteenlopende teambuilding activiteiten: van zandsculpturen bouwen tot powerkiten en van graffiti art tot raften in de branding!

Voor wie toe is aan een personeelsuitje met extra uitdaging, creëren wij graag een complete team building op maat! We spelen in op jullie sterke en zwakke plekken als team zodat jullie niet alleen een ontzettend leuke, maar ook een hele leerzame dag beleven. Jullie hebben elkaar immers vast nog nooit van een fictieve verdrinkingsdood op de Noordzee gered?

Wij hebben alle ingrediënten in huis voor een origineel bedrijfsuitje om nooit meer te vergeten. Actief of ontspannend, weer of geen weer – we maken er een groot succes van!

Barbecueën op het strand

Over ingrediënten gesproken: wanneer jullie honger hebben gekregen van jullie teambuilding op het strand, bereiden we in ons strand restaurant de meest overheerlijke maaltijden voor jullie. Kies voor buffetvorm, à la carte of laat een bbq organiseren! Met biologisch vlees, duurzaam gevangen vis en natuurlijk gebakken brood. Onze menukaart wisselt niet voor niets met de seizoenen mee! Van sudderende spareribs tot luxe vegetarische burgers en van frisse salades tot romige, huisgemaakte dips – onze chefs sloven zich graag voor jullie uit. Heeft iemand in jullie gezelschap last van allergieën? Laat het ons op tijd weten, dan zorgen wij voor een overheerlijk alternatief!

Bedrijfsuitje ideeën

Je leest het: we bruisen van de ideeën voor jullie bedrijfsuitje! Hebben jullie zelf andere suggesties? Geef ze aan ons door! Onze ervaren medewerkers denken maar al te graag met jullie mee. Neem contact met ons op om samen te sparren over jullie teamuitje of leg direct de datum voor jullie bedrijfsfeest vast!

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten