WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

Nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie met de zaak? Vier het bij Timboektoe!

Samen met collega’s of zakenrelaties het nieuwe jaar inluiden met een geslaagde nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie? Kom naar beach club Timboektoe! Op een unieke locatie pal aan het strand van Wijk aan Zee vind je de ultieme locatie voor jouw nieuwjaarsborrel. Op korte afstand van Amsterdam en Haarlem.

Nieuwjaarsreceptie of nieuwjaarsborrel aan het strand

Strandpaviljoen Timboektoe staat al jarenlang bekend als geweldige locatie voor bedrijfsevenementen, diners en borrels. Direct aan het brede Noordpier-strand van Wijk aan Zee vind je onze gezellige beach club. Dé plek om het nieuwe jaar te vieren met een nieuwjaarsborrel voor collega’s of nieuwjaarsreceptie voor zakelijke relaties. Ook voor zakelijke kerstdiners en bedrijfsuitjes met Kerst kun je bij ons terecht.

Strandpaviljoen afhuren voor grote groepen

Kleine groepen kunnen een plek reserveren in ons sfeervolle strandpaviljoen Timboektoe. Grotere groepen kunnen ons naastgelegen privépaviljoen Kamango exclusief afhuren voor hun gezelschap. Kamango is een intiem strandpaviljoen op slechts enkele meters van Timboektoe, uitgerust met een eigen bar, toiletten, terras, presentatie-, licht- en geluidstechniek. De zaal biedt plek aan groepen tot circa 200 personen. Bovendien biedt het paviljoen fenomenaal uitzicht op het strand en de golven van de Noordzee. Uiteraard komt de zaalhuur met de service en sfeer van Timboektoe en verzorgt ons enthousiaste team de catering voor alle gasten. Ook dineren is mogelijk, bekijk hier ons biologische en duurzame groepenmenu.

Nieuwjaarsborrel met bedrijfsuitje

Nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie combineren met een bedrijfsuitje? Ook dat kan! In samenwerking met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf verzorgen wij bedrijfsuitjes op maat. Zowel indoor bedrijfsuitjes, denk aan een VR-workshop en Big Escape Room voor grote groepen, als outdoor events op het strand zijn mogelijk. Powerkiten, blokarten en outdoor lasergamen zijn ook in de wintermaanden populair. Aansluitend zorgen wij voor een heerlijk diner of gezellige nieuwjaarsborrel zodat jullie samen kunnen proosten op een succesvol nieuw werkjaar.

Vier het nieuwe jaar bij Timboektoe

Wat de ideale invulling van jouw nieuwjaarsreceptie of nieuwjaarsborrel ook is; bij beach club Timboektoe staan we voor je klaar om er een leuke happening van te maken. Neem contact op om te overleggen wat wij voor jouw gezelschap kunnen betekenen.

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten