Leukste familie uitjes in Noord-Holland

De leukste familie uitjes in Noord-Holland? Die vind je bij beach club Timboektoe! Wat dachten jullie van raften in de branding of blokarten op het strand? De echte avonturiers onder jullie kunnen gaan RIB varen op de Noordzee, terwijl de creatievelingen op het strand zandsculpturen bouwen. Als afsluiter genieten jullie van een overheerlijke BBQ aan het strand en jullie familie uitje is helemaal compleet! Bij strandpaviljoen Timboektoe vinden jullie meer dan alleen zon, zee en strand. Neem snel contact met ons op om jullie familie uitje in Noord-Holland te reserveren!

 

Originele familie uitjes

Beach club Timboektoe is gelegen aan de prachtige Noordpier iets ten zuiden van Wijk aan Zee. Hier vind je een van de beste surfstranden van ons land! Waar gesurft kan worden, kan echter ook iets anders ondernomen worden. Strandpaviljoen Timboektoe heeft daarom de handen ineengeslagen met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf. Samen organiseren wij de meest originele familie uitjes in Noord-Holland. Lasergamen, powerkiten en landboarden zijn slechts enkele van de vele activiteiten die wij voor jullie in petto hebben. Doen jullie het liever wat rustiger aan? Dan kunnen we ook aan de slag gaan met bamboe of graffiti art. Voor ieder wat wils! Laat ons snel weten waar jullie zin in hebben, dan maken wij er een fantastische dag van!

 

Barbecueën op het strand

Uiteraard krijgen jullie van al die activiteiten op het strand honger! Ook daarover hoeven jullie je geen zorgen te maken: wij sturen jullie pas naar huis na een heerlijk buffet of een smaakvolle BBQ op het strand! Onze chefs bereiden vol passie de allerlekkerste gerechten voor jullie. Loopt het water je al in de mond bij de gedachte aan malse Thaise beefburgers of gamba’s van de houtskoolgrill? Versgebakken landbrood, verfrissende salades en huisgemaakte tapenades? Wij gebruiken in ons restaurant aan zee zoveel mogelijk biologische seizoensproducten uit de eigen regio. Dat proef je!

 

Natuurlijk houden we ook in de keuken rekening met al jullie wensen. Vegetariërs in de familie of iemand met allergieën? Laat het ons op tijd weten, dan zorgen onze chefs voor overheerlijke vervangende gerechten!

 

Leukste familie uitjes in Noord-Holland

Voor een geslaagde dag vol activiteiten op het strand of op het water kun je op ons rekenen! Lekker uitwaaien aan zee, samen sporten of ontspannen en gezellig napraten onder het genot van een overheerlijke BBQ aan het strand. Wat willen jullie nog meer? Wij horen het graag! Bel ons voor meer informatie of om direct jullie familie uitje in Noord-Holland te plannen. Tot snel!

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten