WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

Jubileum vieren

Hebben jullie iets te vieren? Een 25-jarig huwelijk, iemand die 10 jaar in dienst is of het 50-jarig bestaan van jullie bedrijf? Allemaal heel goede redenen voor een prachtig jubileumfeest! Bij strandpaviljoen Timboektoe weten we wel hoe we zo’n feestje vorm moeten geven: met heerlijke hapjes, verfrissende drankjes, goede muziek en de juiste sfeer! Zin in zo’n feestje? Neem dan snel contact met ons op om al jouw wensen te bespreken! Alle events bij Timboektoe zijn corona-proof en worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM.

Privé-jubileum vieren

Liefde moet je vieren! Er is niets mooiers dan pure liefde tussen mensen die van elkaar houden en dat jaar in, jaar uit. Jullie huwelijk was misschien wel de mooiste dag van jullie leven en daar mogen jullie elk jaar met trots op terugkijken. Zijn jullie 10, 12½, 25 of misschien zelfs 50 jaar getrouwd? Dan is dat een heel goede reden om die dag eens opnieuw te beleven! Oké, niet helemaal zoals toen natuurlijk, maar in ieder geval met een mooi feestje! Na zoveel jaren is het des te belangrijker om de liefde te vieren en dat doe je natuurlijk met iedereen die je lief is.

Feest in je eigen privé-paviljoen

Maak je geen zorgen als je het liefst al je vrienden en familieleden mee wilt nemen om je jubileum te vieren: wij hebben plaats genoeg! Voor een groot gezelschap huren jullie ons naastgelegen strandpaviljoen Kamango af, waar jullie heerlijk privé jullie feest kunnen vieren. Kamango is van alle gemakken voorzien: een bar, toiletten, presentatieapparatuur, een terras en allerlei licht- en geluidstechniek. Zo hebben jullie alle ingrediënten voor een memorabel feestje binnen handbereik en kunnen jullie alle zorgen aan ons overlaten! Wij regelen vanuit ons restaurant de meest verfrissende drankjes en smaakvolle hapjes of een compleet diner, uiteraard afgestemd op jullie wensen. Zeker weten dat jullie jaren later ook op deze dag vol trots terugkijken!

Zakelijk jubileum vieren

Bestaat jullie bedrijf 25 jaar, 50 jaar of misschien wel 100 jaar? Dan is dit hét moment om jullie werknemers eens in het zonnetje te zetten en samen feest te vieren! Zonder hen waren jullie immers nooit zo ver gekomen. Dat geldt natuurlijk ook voor een werknemer die 10, 15 of misschien wel 30 jaar in dienst is. Zo’n werknemer is goud waard en dat mag hij of zij weten ook.

Personeelsfeest of zakelijke viering

Bij strandpaviljoen Timboektoe zorgen we ervoor dat jullie als collega’s even al het werk kunnen vergeten en samen een fantastisch jubileum of personeelsfeest kunnen beleven. Willen jullie gemoedelijk borrelen of aansluiten voor een heerlijk buffet? Misschien wel barbecueën op het strand? De mogelijkheden zijn eindeloos! Jullie kunnen gebruikmaken van ons privé-strandpaviljoen Kamango, zodat jullie in besloten kring en ongestoord feest kunnen vieren. Uiteraard wel met alle benodigde ingrediënten voor een goed feestje binnen handbereik en met de service van Timboektoe!

Heb jij binnenkort een jubileum te vieren, voor jezelf of voor een ander? Neem dan direct contact op om ons te laten weten wanneer wij jouw feest mogen organiseren en de mogelijkheden te bespreken.

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten