Familiedag organiseren

Is het dit jaar aan jou om een knotsgezellige familiedag te organiseren? Kom dan samen naar beach club Timboektoe! Hier kunnen jullie niet alleen lekker uitwaaien aan het water en overheerlijk eten in ons restaurant aan zee, maar ook genieten van diverse activiteiten op het strand. Wat dacht je van powerkiten, raften in de branding of een spannend potje lasergame? Genoeg familiedag ideeën! Neem snel contact met ons op om jouw familiedag te organiseren! 

Familie uitjes aan zee

Voor de leukste familie uitjes aan zee kom je naar strandpaviljoen Timboektoe. Wij hebben namelijk de handen ineengeslagen met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf om samen de meest spectaculaire familie uitjes aan zee te organiseren! Zo kun je bij ons onder andere kajakken, blokarten, boogschieten, RIB varen en landboarden. Doen jullie het liever iets rustiger aan? Dan kunnen we zandsculpturen bouwen of aan de slag gaan met graffiti art. Er is voor ieder wat wils!

Wanneer jij contact met ons opneemt om jullie familiedag te organiseren nemen we uitgebreid de tijd om te bespreken wat bij jouw familie past. Ongetwijfeld komen we tot een prachtig programma waarmee jullie familiefeest een grandioos succes wordt!

BBQ aan het strand

Uiteraard krijgen jullie van al die activiteiten op het strand honger, maar ook daar hebben wij een oplossing voor. Geniet in ons restaurant aan zee van een heerlijk buffet of zelfs een heuse bbq aan het strand! Sudderende spareribs, malse Thaise beefburgers en houtskool gegrilde gamba’s wachten jullie op. Uiteraard geserveerd met frisse salades, vers landbrood en huisgemaakte spreads. Wij gebruiken zoveel mogelijk lokale, biologische en seizoensgebonden ingrediënten. Die smaken extra lekker! Zijn er vegetariërs in jullie midden of heeft iemand in je familie allergieën? Laat het ons weten, dan maken onze chefs met liefde vervangende gerechten voor jullie!

Familie uitjes Noord-Holland

Dit alles vinden jullie aan de Noordpier in Wijk aan Zee. Daar is beach club Timboektoe gelegen, aan een van de beste surfstranden van ons land. Maar zoals je kunt lezen, valt hier veel meer te beleven! Wij bruisen van de ideeën voor jouw familiedag. Zo kunnen jullie zelfs jullie eigen strandtent afhuren! In ons naastgelegen strandpaviljoen Kamango hebben jullie eigen toiletten, een eigen terras, alle licht- en geluidsapparatuur die jullie nodig hebben voor een geslaagd strandfeest en maken jullie natuurlijk ook gebruik van de service van Timboektoe! Helemaal privé, maar wel van alle gemakken voorzien. Wat willen jullie nog meer? Wij horen het graag!

Zorgen jullie voor een leuke familie, dan zorgen wij voor de meest onvergetelijke familiedag activiteiten, overheerlijk eten en een ultieme relaxte vibe. Een familiedag organiseren was nog nooit zo gemakkelijk! Neem direct contact met ons op om al je zorgen uit handen te geven. Tot snel!

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten