WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

Familie activiteiten

Zijn jullie op zoek naar gezellige familie uitjes in Noord-Holland? Uitdagende familie activiteiten op het strand? Of een bbq feest aan zee? Bij strandpaviljoen Timboektoe vind je het allemaal! Voor jong en oud, voor groot en klein. Neem snel contact met ons op om een datum te prikken!

Leukste strandtent

Op een van de leukste stranden van Nederland vind je de leukste strandtent van Noord-Holland: beach club Timboektoe. De perfecte locatie voor een heerlijke dagje strand met de hele familie! Zo kunnen jullie bij aankomst heerlijk lunchen aan het water, vervolgens de hele middag uitrazen met diverse familie activiteiten en na afloop jullie honger weer stillen met een heuse bbq op het strand. In ons restaurant aan zee genieten jullie gegarandeerd van een relaxte sfeer en een prachtig uitzicht!

Familie activiteiten

Een strandfeest voor jullie familie is natuurlijk niet compleet zonder sportieve, ontspannende en hilarische activiteiten op het strand! Om voor jullie de meest onvergetelijke familie activiteiten te organiseren werken wij samen met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf. Zij helpen ons een spectaculair programma voor jullie samen te stellen! Hebben jullie al ervaring met landboarden, powerkiten of blokarten op het strand van Wijk aan Zee? Of gaan jullie liever met z’n allen op pad tijdens een mysterieuze GPS-tocht? Er is voor ieder wat wils! Kan iemand in jullie familie wegens beperkingen niet deelnemen aan bepaalde activiteiten? Laat het ons op tijd weten, dan houden wij daar uiteraard rekening mee!

Bbq aan het strand

Van al die activiteiten op het strand krijgen jullie vast berehonger! Ook daar hebben we een oplossing voor. Kom lekker eten aan het water in ons strand restaurant! Onze chefs bereiden de meest overheerlijke maaltijden voor jullie met veelal lokale en biologische ingrediënten. Zet je tanden bijvoorbeeld in een malse beefburger met verse frites en een verse salade met groenten uit het seizoen. Of prik een paar gegrilde gamba’s van de bbq aan het strand en dip ze in onze huisgemaakte sauzen. Liever vegetarisch of zelfs veganistisch? Geen punt! Onze chefs zijn van alle markten thuis en staan te popelen om jullie smaakpapillen te verwennen.

Originele feestlocatie

Hebben jullie iets speciaals te vieren, zoals een huwelijksjubileum? En willen jullie dat graag met de hele familie delen? Huur dan ons eigen strandpaviljoen in Noord-Holland af! Pal naast Timboektoe vinden jullie Kamango, jullie eigen strandpaviljoen. Daar vieren jullie lekker privé jullie eigen strand feest! Uiteraard staan onze vriendelijke medewerkers ook op deze originele feestlocatie voor jullie klaar om jullie van verfrissende drankjes en smakelijke hapjes te voorzien. Verder maken jullie gebruik van jullie eigen bar, toiletten, terras en alle licht- en geluidsapparatuur die jullie nodig hebben om een mooi feestje te bouwen. Hebben jullie nog iets anders nodig? Laat maar horen, dan gaan we het regelen!

Een originele feestlocatie, de leukste familie activiteiten en de meest overheerlijke bbq op het strand – bij Timboektoe vinden jullie alle ingrediënten voor een geslaagd dagje strand met de hele familie. Prik snel een datum en neem contact met ons op om al jullie wensen te bespreken!

Wat gasten over ons zeggen

Jaaa Timboektoe! Fantastic beach house! Lovely drinks and great snacks to accompany those drinks 😃 dinner is of a good price and reasonable quality. This time I had the pokè bowl. The toppings were really good, but it saddened me that they used normal white rice. Which made it a little dry. The time before that in had the curry of the day. That lacked a little in creamyness and spiciness. At the same time the chicken was really nice and the overall flavour was nice, despite it didn't really come close to the traditional Massaman.

Dieuwke Kluvers Avatar Dieuwke Kluvers
2 juli 2019

Best place to be for the Dutch shore peeps

Gurbuz Akdeniz Avatar Gurbuz Akdeniz
16 december 2023

Stel je eigen event samen of neem contact met ons op.

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten