WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

Evenementenlocatie

Ben je op zoek naar een evenementenlocatie die alles in huis heeft voor jouw bedrijfsuitje, bruiloft, familiedag of strandfeest? Timboektoe is the place to be! Van een prachtige omgeving tot jullie eigen strandpaviljoen en van de leukste strandactiviteiten tot een heuse BBQ aan zee. Prik snel een datum voor jouw evenement en laat de voorpret beginnen!

Strandpaviljoen Timboektoe

Strandpaviljoen Timboektoe is gelegen aan de Noordpier in Wijk aan Zee. Aan een van de beste surfstranden van ons land! Maar ook als je niet van surfen houdt is het heerlijk vertoeven op deze evenementenlocatie. Met uitzicht op Noordzee, een heerlijk zandstrand en een relaxte sfeer waan je je even helemaal weg uit de sleur van alledag. Tijd voor vakantie, al is het maar voor even!

Bij Timboektoe kun je al je zorgen achter je laten en genieten. Van toffe activiteiten op het strand, lekkere hapjes en drankjes en natuurlijk die verfrissende zeewind. Met een beetje geluk geniet je tijdens je BBQ aan het strand van een onvoorstelbaar mooie zonsondergang! Of je nu je huwelijksjubileum komt vieren, een workshop organiseert of je collega’s aan een uitdagende teambuilding wilt onderwerpen – bij Timboektoe vind je alle ingrediënten voor een geslaagde dag!

Bruiloft

Wat is er nu romantischer dan trouwen aan het strand? Zand tussen jullie tenen, de frisse zeewind wapperend door jullie haren, het geluid van de ruisende golven in jullie oren… Om volledig bij weg te zwijmelen! Bij strandpaviljoen Timboektoe leveren we graag een bijdrage aan jullie allermooiste dag. Sterker zelfs: we verzorgen deze – indien gewenst – tot in de puntjes voor jullie! Van een romantisch ontbijtje tot aan de ceremonie en van een smakelijk diner met jullie naaste familie tot aan een spetterend huwelijksfeest voor al jullie vrienden. Wát een dag!

Beach club Timboektoe is een officiële trouwlocatie, dus nodigen we jullie graag uit elkaar het ja-woord te geven op onze bijzondere evenementenlocatie. Maar ook wanneer jullie liever elders trouwen en na afloop van de ceremonie een grandioos strandfeest willen geven, kunnen jullie bij Timboektoe terecht!

Trouwlocatie aan zee

Trouwlocatie boeken

Zodra jullie contact met ons opnemen, bespreken we al jullie wensen. Allereerst prikken we natuurlijk een datum, zodat jullie ervan verzekerd zijn dat de bijzondere datum die jullie uitgekozen hebben alvast voor jullie gereserveerd is! Daarna wordt het tijd om plannen te maken. Welke onderdelen van jullie bruiloft willen jullie bij strandpaviljoen Timboektoe vieren? Wat is jullie stijl? Hoeveel gasten nodigen jullie uit? En wat verwachten jullie van ons? Het komt allemaal aan bod. Evenals de hapjes en drankjes die jullie aan jullie gasten willen serveren. Het lopend buffet, dat à la carte diner of die smakelijke BBQ aan het strand waar jullie nu al honger van krijgen – we bespreken elk detail. Vlees, vis of vegetarisch? Allergieën in de familie? Proosten met champagne of een zomerse cocktail? Jullie vragen, wij draaien!

Speciaal voor jullie huwelijksfeest stellen wij ons naastgelegen strandpaviljoen Kamango ter beschikking. In dit strandpaviljoen kunnen jullie in alle privacy samen met jullie gasten de liefde vieren. Jullie maken gebruik van een eigen bar, toiletten, terras en alle licht- en geluidsapparatuur die jullie nodig hebben. Of die jullie gasten nodig hebben, want je weet maar nooit wat zij voor jullie in petto hebben! Natuurlijk staan de vriendelijke medewerkers van Timboektoe de hele dag voor jullie klaar. Zij zorgen ervoor dat jullie en jullie gasten werkelijk niets tekort komen!

Huwelijksjubileum vieren

Hetzelfde geldt natuurlijk wanneer jullie bij ons jullie huwelijksjubileum komen vieren. Extra speciaal wanneer jullie ook bij Timboektoe zijn getrouwd of jullie huwelijksfeest in Kamango hebben gevierd! Maar ook wanneer jullie elkaar elders het ja-woord hebben gegeven, zijn jullie van harte welkom. Of jullie nu 10, 12½, 25 of zelfs al 50 jaar getrouwd zijn – we maken er een onvergetelijke dag van!

Om jullie een idee te geven: jullie kunnen de dag heerlijk met z’n tweetjes starten in ons strandpaviljoen. Geniet van een tropisch ontbijtje en maak een romantische wandeling over het strand. Plof ’s middags lekker neer voor een verfrissende salade of een verwarmende kop soep en haal samen herinneringen op. Met een beetje geluk schijnt de zon in jullie gezicht en kunnen jullie zo heerlijk uitrusten voordat het feest ’s avonds losbarst!

Wie weet dineren jullie eerst met jullie eigen kinderen en kleinkinderen of jullie ouders, broers en zussen? Vele dierbare en hilarische herinneringen uit de afgelopen jaren van jullie huwelijk komen naar boven tijdens een overheerlijke BBQ aan het strand of een lekker diner in ons restaurant aan zee. Buik vol? Dan is het tijd om te feesten! Jullie verhuizen naar ons naastgelegen strandpaviljoen Kamango en jullie feestgasten arriveren. Tot in de late uurtjes maken jullie wederom bijzondere herinneringen voor later. Op naar nog vele jaren samen!

Huwelijksjubileum vieren

Familiedag organiseren

Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen om een gezellige dag met je familie te beleven. Maar heb je altijd een jubileum of belangrijke verjaardag nodig om samen te komen? Absoluut niet! Soms is het ook fijn om gewoon samen te zijn. Om jullie familieband te vieren! En hoe doe je dat het beste? Door een familiedag te organiseren!

Een familiedag kan op allerlei manieren vormgegeven worden. Het hangt er natuurlijk volledig vanaf hoe jouw familie eruitziet en waar jullie zin in hebben! Je kunt er bij beach club Timboektoe in ieder geval op rekenen dat wij een programma voor jullie samenstellen waar iedereen zich mee vermaakt. Voor jong en oud, sportief en creatief! Om dit voor jullie klaar te spelen hebben wij de handen ineengeslagen met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf. Samen organiseren we de meest uitdagende, hilarische, unieke en onvergetelijke activiteiten op of aan het strand!

Familiedag organiseren

Strandactiviteiten

Benieuwd naar een greep uit ons aanbod? Met sportievelingen gaan we blokarten, outdoor lasergamen, landboarden, powerkiten, kajakken, branding raften, RIB varen of boogschieten. Zijn jullie meer een creatieve familie? Dan gaan we bijvoorbeeld zandsculpturen bouwen, aan de slag met graffiti art of knutselen met bamboe. Een beetje van beiden? En dol op avontuur? Ga dan samen op pad met onze GPS-tocht! Zowel jong als oud kan op zijn of haar eigen manier een bijdrage leveren aan dit avontuur. En natuurlijk denken we graag met jullie mee over hoe jullie ideale familiedag eruitziet!

BBQ op het strand

We sluiten deze gezellige dag hoe dan ook smakelijk af. Van al die sportieve, creatieve en avontuurlijke strandactiviteiten krijgen jullie immers berehonger! Schuif daarom maar lekker aan voor een heerlijk diner of laat onze BBQ op het strand voor jullie aansteken. Die malse Thaise beefburgers van de grill smaken extra goed na zo’n heerlijke dag aan zee en van ons verse landbrood met huisgemaakte aioli en hummus kan niemand genoeg krijgen! Voor de vleesliefhebbers leggen we onder andere Merquez lamsworst en piri piri kipspiezen op de grill, terwijl de visfanaten smullen van gegrilde gamba’s en gemarineerde zalm. Liever vegetarisch? Ook dat kan! Loopt het water je al in de mond bij de gedachte aan een vegan black eyed bean burger? Uiteraard vergezeld van verse frites, salades en andere lekkernijen!

Al dat lekkers smaakt natuurlijk extra goed onder het genot van een verfrissend drankje. Wij zeggen: proost op jullie familie! Of vriendengroep? Dat kan natuurlijk ook! Een familiedag organiseren, een dag voor jullie vriendengroep organiseren – er is altijd wel een goede reden om een dag door te brengen op onze unieke evenementenlocatie. Proost op jullie!

BBQ op het strand

Bedrijfsuitje

Op jou, je familie, je vrienden of je collega’s! Ja, ook voor de leukste bedrijfsuitjes kun je bij strandpaviljoen Timboektoe terecht. Net als voor je familie of vrienden, organiseren we voor jou en je collega’s de tofste strandactiviteiten. Natuurlijk weer samen met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf. Wie van jullie heeft er wel eens op een surfplank gestaan? En durven jullie elkaar uit te dagen voor een zomers potje beachvolleybal? De verliezers trakteren de eerstvolgende werkdag op kantoor op taart! Zo kunnen jullie ook dan nog even volop nagenieten van jullie hilarische bedrijfsuitje. Deze gaat ongetwijfeld de boeken in!

Naast leuke strandactiviteiten zijn jullie bij beach club Timboektoe natuurlijk ook van harte welkom om lekker te eten. We voorzien jullie voor, tijdens en na jullie activiteiten op het strand van verfrissende drankjes en de meest overheerlijke hongerstillende hapjes. Nee, jullie komen echt niets tekort!

Wij zorgen ervoor dat jullie bedrijfsuitje een groot succes wordt. Zodat jullie even kunnen vergeten dat jullie collega’s zijn. Even jullie agenda’s achter jullie kunnen laten en die overvolle inbox kunnen negeren. Er waait letterlijk een frisse wind door jullie team! Een zeewind welteverstaan. Jullie genieten samen van een fantastische dag die de komende weken nog vaak ter sprake zal komen. En terecht: want zo’n avontuurlijke dag aan het strand zorgt ervoor dat jullie na het weekend weer vol goede moed aan het werk kunnen! De batterijen zijn opgeladen, jullie kunnen er weer tegenaan. En als jullie even een dipje hebben, halen jullie fijne herinneringen op. Gegarandeerd lachen, gieren en brullen!

Bedrijfsuitje op het strand bij wijk aan zee

Teambuilding spellen

Maar natuurlijk is er meer dan dat. Een bedrijfsuitje kan ook heel nuttig zijn. Heel leerzaam, op een leuke manier! Door samen te sporten, creatief bezig te zijn of op avontuur te gaan, worden jullie hechter. Jullie leren elkaar op een andere manier kennen. Zien elkaars sterke en zwakke kanten in een ander daglicht. En met een beetje sturing, weten jullie die eigenschappen van elkaar optimaal te benutten. Zodat jullie sterker worden als team!

Hoe we dat doen? Door speciaal voor jullie een teambuilding op maat te creëren. Hiervoor gaan we natuurlijk eerst met jullie in gesprek. We willen weten wie jullie zijn en wat jullie doen. Waar jullie sterke, maar ook zwakke kanten als team zitten. En wie jullie teamspelers zijn! Vervolgens bedenken we een uitdagende opdracht voor jullie. Hebben jullie bijvoorbeeld moeite om elkaar echt te vertrouwen? Hebben jullie stiekem het liefst allemaal zelf de touwtjes in handen? Dan varen we toch gewoon met een razendsnelle RIB boot de Noordzee op voor een spannende overboord actie! Als je eenmaal in de Noordzee ligt te dobberen, móet je wel op je collega’s vertrouwen. Samenwerken en de controle aan een ander over durven laten, zijn essentieel om deze actie tot een succes te brengen!

We zeiden niet dat het gemakkelijk zou zijn, hè? Maar leuk wordt het wel! Ongetwijfeld zullen jullie moeilijke momenten ervaren tijdens zo’n opdracht. Daar leren jullie immers van! Er wordt echter ook gelachen. Véél gelachen! En achteraf wacht jullie vanzelfsprekend een welverdiende lunch of een smakelijk diner bij strandpaviljoen Timboektoe. Praat gezellig na onder het genot van een verkoelend drankje en doe weer energie op met onze overheerlijke maaltijden. Geniet van lekker eten, goede verhalen en de kalmerende geluiden van de zee. Allemaal ingrediënten om een onvergetelijke dag mee af te sluiten!

Teambuilding spellen

Personeelsfeest

Of trekken jullie de avond nog even door? Dat kan! Ook voor jullie personeelsfeest stellen wij ons naastgelegen strandpaviljoen Kamango graag ter beschikking. Daar maken jullie gebruik van jullie eigen toilet, bar, terras en alle licht- geluidsapparatuur die jullie nodig hebben om een mooi feestje te bouwen. Een presentatie geven om een aantal collega’s in het zonnetje te zetten? Een DJ inhuren die tot in de late uurtjes de lekkerste plaatjes draait? Het kan allemaal!

Natuurlijk mét de service van Timboektoe. Onze medewerkers staan de hele avond voor je klaar, om jou en je collega’s van alles wat jullie maar wensen te voorzien. Lekkere drankjes, kleine hapjes of zelfs een lopend buffet? Laat ons weten waar jij je collega’s blij mee maakt en wij regelen het!

Combineer jullie personeelsfeest met uitdagende strandactiviteiten, spannende teambuilding spellen of gewoon een relaxte dag aan het strand. Rust even uit tijdens een heuse BBQ op het strand en zet daarna de feestelijkheden lekker voort in Kamango! Alleen voor jou en je collega’s. Aan deze feestdag komt haast geen einde!

 

Vergaderlocatie

Jij en je collega’s kunnen echter ook voor serieuzere zaken terecht bij strandpaviljoen Timboektoe. Zo kun je onze evenementenlocatie huren als vergaderlocatie. Dat is eens wat anders dan altijd diezelfde ruimte bij jullie op kantoor! Een inspirerende omgeving kan soms wonderbaarlijke resultaten opleveren. Puur door ergens anders samen te komen, ervaren jullie meer rust. Tel daarbij op dat jullie een strandwandeling kunnen maken om jullie gedachten op een rijtje te zetten en in pauzes voorzien worden van de meest verrukkelijke hapjes en drankjes en je begrijpt dat je voor succes naar Timboektoe komt.

De inspirerende omgeving, langs een van de beste surfstranden van Nederland, brengt jullie op nieuwe ideeën. De frisse zeewind die jullie inademen geeft jullie krakende hersenen een oppepper. En er werkt niets zo ontspannend als het geluid van ruisende golven. Geen kwetterende collega’s die langslopen of toch maar even aankloppen omdat ze een van jullie nodig hebben. Nee, bij Timboektoe hebben jullie alle ruimte en mogelijkheden om inspirerend te vergaderen aan het strand.

Onze medewerkers zullen jullie dan ook zo min mogelijk storen. Zij komen alleen op afgesproken momenten binnen om jullie glazen bij te vullen of jullie te voorzien van een lekkere snack of een welverdiende maaltijd. Dat gaat er vast wel in!

Na jullie vergadering alsnog het strand op voor teambuilding spellen? Wij vinden het een fantastisch idee! Zo maken jullie van de nood een deugd. Een verplichte vergadering mondt uit in een leerzame doch gezellige dag en die sluiten jullie natuurlijk op een smakelijke manier af! Wie zegt dat vergaderen saai moet zijn?

Evenementen organiseren

Hoef je niet te vergaderen, maar ben je voor een ander evenement op zoek naar een unieke evenementen locatie? Kom dan eens langs bij Timboektoe! Een uitermate geschikte locatie voor vrijwel elk evenement. Of je nu workshops, trainingen of presentaties geeft – bij strandpaviljoen Timboektoe vind je alles wat je nodig hebt. Een inspirerende omgeving, voldoende ruimte, licht- en geluidsapparatuur, toiletten en natuurlijke de allerbeste catering. Ook als je nog niet precies weet hoe je je evenement vorm wilt geven, ben je van harte welkom. Wij denken graag met je mee!

Doe gerust inspiratie voor je evenement op en laat ons meedenken over een passend programma. Wil je je deelnemers bijvoorbeeld welkom heten met een speciaal drankje? Wil je dat jullie glazen op gezette tijden bijgevuld worden? Moeten we hapjes klaarzetten of wil je een lekkere lunch serveren? Misschien maken jullie wel een strandwandeling tijdens de pauze? Of wil je dat wij samen met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf activiteiten op het strand voor jullie organiseren? Laat het ons weten!

Bij Timboektoe kijken we nergens gek van op. We staan overal voor open en doen er alles aan om jouw evenement tot een groot succes te maken! Ben jij degene die evenementen gaat organiseren voor jouw bedrijf? En ben je op zoek naar een evenementenlocatie in de Randstad? Neem dan zeker even contact op met Timboektoe om te bespreken hoe wij jouw evenement tot in de puntjes kunnen verzorgen. We maken er samen een geslaagd evenement van!

Evenementen organiseren

Activiteiten op het strand

Eigenlijk zit het dus zo: je kunt bij Timboektoe terecht voor vrijwel alle activiteiten op of aan het strand. Deze evenementenlocatie biedt zowel buiten als binnen talloze mogelijkheden. Van een serieuze vergadering tot een knallend huwelijksfeest en van leerzame trainingen tot gezellige familiedagen. Je kunt het zo gek niet bedenken over wij hebben het al eens voorbij zien komen. En daar worden we alleen maar vrolijk van!

Natuurlijk combineren we veel van deze evenementen graag met diverse activiteiten op het strand. We weten immers allemaal hoe gezond het is om buiten te zijn. Hoe je helemaal op kunt knappen na een dagje aan het strand! En natuurlijk is het ook goed voor je lijf om in beweging te komen. Om lekker sportief het water in te duiken of elkaar over het strand achterna te rennen. Welke activiteiten op het strand je ook onderneemt, zowel je fysieke als je mentale gezondheid zullen je dankbaar zijn.

BBQ aan zee

En als je dan toch buiten bent, zet je die positieve vibe gewoon voort. Niets lekkerder dan buiten eten! Natuurlijk zit je heerlijk in ons strand restaurant, voor een lekkere à la carte maaltijd of een lopend buffet. Maar op een zomerse dag gaat er wat ons betreft toch niets boven een originele BBQ aan zee! Zo’n barbecue heb je vast nog niet vaak gehad. Een barbecue waarbij de zeewind geuren verspreid om van te watertanden. De geuren van gegrilde gamba’s, Merquez lamsworstjes en Vegan Thai Burgers. Van gemarineerde zalm, piri piri kipspiezen en versgebakken brood. Natuurlijk geserveerd met frisse salades zoals een Libanese tabouleh, een salade caprese met echte buffelmozzarella, romige aardappelsalade en knapperige venkelsalade. Dip je verse frites in huisgemaakte hummus en aioli of smeer het op een stukje van dat heerlijk luchtige brood. Je smaakpapillen weten niet wat hen overkomt!

BBQ aan zee

Duurzame evenementenlocatie

Alle ingrediënten die je op en bij onze BBQ aan zee tegenkomt zijn met zorg uitgekozen. Onze chefs maken zoveel mogelijk gebruik van biologische seizoensproducten van lokale afkomst. Ook gebruiken zij alleen maar vissen die niet overbevist zijn en die niet zijn gekweekt met overmatig antibioticagebruik. Bovendien kienen ze de porties goed uit, zodat we geen voedsel weg hoeven te gooien.

Niet voor niets won strandpaviljoen Timboektoe in 2017 de Gaia Green Award! Deze award is een prijs die wordt uitgereikt aan horeca ondernemers die met aandacht voor duurzaamheid ondernemen. Timboektoe is dus met recht een duurzame evenementenlocatie!

Dat merk je niet alleen in onze keuken, maar ook op vele andere plekken in én op ons strandpaviljoen. Ook óp het paviljoen inderdaad, want daar liggen maar liefst 100 zonnepanelen. Die voorzien ons al van een flinke portie van onze benodigde stroom! Voor de overige stroom hebben we een groen stroomcontract afgesloten. Onze boiler is elektrisch en onze vaatwasmachine wordt met groene energie opgewarmd. We verbruiken gas, maar compenseren dit door te doneren aan Trees4All.nl. Onze crew gebruikt dankzij een automatische zeepdispenser nooit te veel zeep en maakt schoon met ecologische schoonmaakmiddelen.

Ons strandpaviljoen zelf is gebouwd van FSC-gecertificeerd hout, gerecyclede PVC en natuurlijke materialen zoals kurk en bamboe. Het sanitair gaat zuinig om met water en in elke ruimte waarin het mogelijk is hangen sensoren om energieverlies te voorkomen. Zo zijn er tal van manieren waarop we er bij Timboektoe voor zorgen dat we een duurzame evenementenlocatie zijn. We genieten immers volop van de natuur om ons heen, dus dragen wij graag ons steentje bij om die natuur met respect te behandelen!

Strandfeest

Vier je je strandfeest bij Timboektoe, dan doe je dat dus met een goed gevoel. Niet alleen omdat jij en je familieleden, vrienden of collega’s plezier beleven, maar ook omdat je daarmee zo min mogelijk impact maakt op het milieu. Dat is toch een heerlijk idee! En des te meer reden voor een feestje!

Uiteraard mag je dat feestje ook in je eentje vieren, met z’n tweetjes of met een paar vrienden. Onze deuren staan vrijwel altijd voor je open om een lekker hapje te komen eten of even uit te rusten met een verfrissend drankje in je hand! Begin je dag bijvoorbeeld met Griekse yoghurt, hazelnoten, honing en chocolade. Of vier het ultieme vakantiegevoel met American pancakes! Lunch lekker met een gezonde quinoasalade, een kruidige gado gado bowl of een sappige bietenburger. Plof je neer voor een lekker hapje? We schotelen je graag onze knapperige groentekroketjes, huisgemaakte sardinepaté of Oma Bobs bitterbalen voor! Voor wie meer trek heeft in zoet is er worteltaart, cheesecake en gevulde koek. Of ijs natuurlijk!

Schuif je aan voor het diner, dan kies je onder andere uit Peruviaanse poulet noir van de grill, peppesan ikan in bananenblad of pisaladière van peer en brie. Vlees, vis of vegetarisch: er is voor ieder wat wils. Aangezien we met seizoensproducten werken, wisselt ons menu bovendien regelmatig. Genoeg redenen dus om snel weer terug te komen!

Evenementenlocatie buiten

Wie op zoek is naar een evenementenlocatie in de buurt van Amsterdam, Rotterdam of Utrecht, zit bij Timboektoe helemaal goed. Zeker wanneer je houdt van een evenementenlocatie buiten, een unieke en duurzame evenementenlocatie. Een evenementenlocatie die alles in huis heeft waar jij naar op zoek bent – en meer. Die de juiste partners onder een sneltoets heeft zitten, zodat alles wat jij maar wenst binnen een mum van tijd geregeld kan worden.

Een evenement organiseren was nog nooit zo gemakkelijk, smaakvol én duurzaam! En dat geldt voor iedereen die komt trouwen op het strand, een huwelijksjubileum komt vieren, een familiedag organiseert, een bedrijfsuitje regelt, teambuilding spellen aanvraagt, een personeelsfeest wil geven, komt vergaderen, een training aanbiedt of om welke andere reden dan ook aanklopt bij beach club Timboektoe. Voor de leukste activiteiten op het strand, de lekkerste BBQ aan zee en het meest zorgeloze strandfeest van het jaar.

Evenementen locatie boeken

Herinneringen creëer je bij Timboektoe! Wil je direct onze bijzondere evenementenlocatie boeken? Of eerst even overleggen over wat we voor jou en je familie, vrienden of collega’s kunnen betekenen? We maken graag een praatje! Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk bruisen we van de ideeën waar we jou maar al te graag mee inspireren.

Heb je zelf grandioze plannen, maar ben je bang dat je dromen te mooi zijn om waar te maken? Wij staan te popelen om ze te horen! Niet voor niets denken wij in oplossingen, niet in problemen. Waar een wil is, is een weg! Verwacht je bruiloftsgasten die moeilijk ter been zijn en twijfel je daarom om te trouwen op het strand? We vinden wel een manier om hen op jullie trouwlocatie te krijgen! Volg je een beperkend dieet en ben je bang nauwelijks iets te kunnen eten? Onze chefs gaan geen uitdaging uit de weg!

Kortom: bel of mail ons om je zorgen uit handen te geven. We prikken snel een datum, zodat de voorbereidingen kunnen beginnen en de voorpret kan starten! Heb jij er al net zoveel zin in als wij? Neem dan direct contact met ons op!

Wat gasten over ons zeggen

What an awesome place for a drink during the sunset. We enjoyed a lot. Next time we are around we will definitely try the food too.

Rene Groot Avatar Rene Groot
31 juli 2019

Veggie risotto balls, nice flavor and very crispy. Good beers, service with a smile and a good place to watch the big ships head out to sea.

JDV Avatar JDV
6 maart 2022

 

Stel je eigen event samen of neem contact met ons op.

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten