!VACATURES! Check bij het kopje vacatures of er wat voor jou tussen staat!

Trouwen op het strand

De liefde vier je natuurlijk op het strand. Maak van jouw huwelijksdag daarom een onvergetelijke happening bij Timboektoe! Een officiële trouwlocatie op het strand waar je in het huwelijksbootje kunt stappen op een droomlocatie. Alle feesten en events bij Timboektoe zijn corona-proof en worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM.

Trouwen in je eigen strandpaviljoen

Pal naast Timboektoe staat Kamango, ons sfeervolle strandpaviljoen waar je het hele jaar door gebruik van kunt maken. Kamango is geschikt voor kleine en grote gezelschappen en heeft een eigen terras, bar, toiletten, presentatieapparatuur en licht- en geluidstechnieken. Hier staat ons team klaar om van jullie huwelijk de mooiste dag van jullie leven te maken.

Jullie wensen staan centraal

Samen nemen wij jullie wensen door met één doel voor ogen: jullie dag moet helemaal kloppen. Timboektoe helpt je graag bij het organiseren van de ceremonie, de aankleding van het strandpaviljoen, het diner of BBQ op het strand en natuurlijk het feest. Daarin zijn wij heel flexibel; we nemen met veel plezier al jullie zorgen uit handen, maar bieden ook graag de ruimte om jullie eigen ideeën te realiseren.

Maak van jullie mooiste dag een droombruiloft aan het strand en neem contact met ons op voor een afspraak, zodat we samen jullie wensen kunnen omzetten in een onvergetelijk huwelijksfeest.

Do you want a digital tour?

We would be happy to give you a tour of our pavilion. Even from behind your laptop! View Timboektoe via Google Streetview.

Digital tour

Group arrangements

Timboektoe uses organic seasonal products, also for group packages. We go for sustainably caught fish, meat from Lindenhoff, organically grown vegetables and natural bread from our bakery Van Menno.

Download the group menu
Sluiten