WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

Duurzaam bedrijfsuitje

Hebben jullie als bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Dan wil je natuurlijk niet alleen binnenshuis, maar ook buiten de deur groen bezig zijn. Een duurzaam bedrijfsuitje is dé manier om je werknemers in het zonnetje te zetten en direct een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Bij strandpaviljoen Timboektoe weten we precies hoe we dat voor elkaar krijgen! Alle duurzame bedrijfsuitjes en teambuildings zijn corona-proof en worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM.

 

Duurzaam bedrijfsuitje aan het strand

Strandpaviljoen Timboektoe is gelegen aan een van de beste surfstranden van ons land, bij de prachtige Noordpier iets ten zuiden van Wijk aan Zee. Op dit prachtige strand, maar ook op en in het water van de Noordzee, organiseren wij de meest originele bedrijfsuitjes. Samen met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf zorgen wij ervoor dat jullie een onvergetelijke dag beleven!

 

Of jullie nu willen blokarten, powerkiten, branding raften of liever aan de slag gaan met bamboe of graffiti art; wij regelen het. Gaan jullie liever samen de uitdaging aan om jullie team te versterken? Dan maken we een complete teambuilding op maat voor jullie. Red bijvoorbeeld je collega’s uit de Noordzee om niet alleen een heleboel plezier te beleven, maar ook beter te leren samenwerken en elkaar te vertrouwen.

 

BBQ op het strand en biologische gerechten

Uiteraard is jullie duurzame bedrijfsuitje aan het strand niet compleet zonder een smaakvolle maaltijd. In ons restaurant aan zee genieten jullie van een verfrissende lunch of een overheerlijk diner. Wat dacht je van een lopend buffet bij zonsondergang of een heuse BBQ op het strand?

 

Wat je ook kiest, je zult genieten van zoveel mogelijk biologische seizoensproducten. We maken gebruik van zowel duurzaam vlees als duurzaam gevangen vis, biologisch geteelde groenten en natuurlijk brood. Proef bijvoorbeeld onze Thaise Beefburgers van 100% Gasconne-rund van de houtskoolgrill, Libanese tabouleh en salade caprese met verse buffelmozzarella. Ons uitgebreide menu bevat nog veel meer smaakvolle gerechten! Uiteraard verzorgen we ook heerlijke vlees- en visvervangende gerechten voor vegetariërs en gebruiken we ook daarbij vooral duurzame lokale producten.

 

Onze maatschappelijk verantwoorde keuzes

Niet voor niets ontvingen wij in 2017 het Green Key Goud keurmerk. Dit is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in onze branche. Bedrijven zoals wij doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat onze gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Bij elke beslissing die we nemen, kiezen we voor een balans tussen People, Planet en Profit. Zo liggen er bijvoorbeeld 100 zonnepanelen op ons dak en gebruiken we een hotfill-vaatwasmachine die met groene energie wordt opgewarmd.

 

Ons gebouw is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en voor de wandversieringen gebruikten we kurk en bamboe. We hebben 9 ruimtes voorzien van sensoren om energieverlies te voorkomen en ons sanitair gaat heel zuinig om met water. Onze chefs kienen de porties goed uit, zodat we geen voedsel weg hoeven te gooien en swill afval verzamelen we zodat dat weer in de kringloop kan worden opgenomen. Dit is slechts een greep uit de maatregelen die wij nemen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen!

 

Vier jouw duurzame bedrijfsuitje bij Timboektoe

Een bedrijfsuitje bij strandpaviljoen Timboektoe is dus niet alleen ontzettend leuk, eventueel zelfs leerzaam voor jullie als team, maar ook nog eens duurzaam. Neem snel contact met ons op om te overleggen hoe wij jouw duurzaam bedrijfsuitje vorm mogen geven!

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten