WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

Bijzondere vergaderlocatie met activiteiten aan zee

Informatie aanvragen
Bijzondere vergaderlocatie met activiteiten aan zee

Zijn jij en je team wel toe aan een beetje afwisseling op de werkvloer? Verplaats dan eens die teamvergadering naar een inspirerende vergaderlocatie en ga vergaderen aan het strand. En zeg nu zelf; zijn zon, zee en strand niet een geweldige inspiratiebron? Strandpaviljoen Timboektoe is een bijzondere vergaderlocatie met activiteiten aan zee. Bij Timboektoe kun je vergaderen op slechts een steenworp van Haarlem en Amsterdam in een inspirerende omgeving. Je hebt bij Timboektoe de mogelijkheid om een eigen strandpaviljoen te huren en parkeren is helemaal gratis. Bij ons zijn jullie van alle gemakken voorzien en de heerlijke keuken van Timboektoe krijgen jullie er gewoon bij! Een unieke plek waar jullie ongestoord kunnen vergaderen. Stap even uit die vaste vergadersetting, kom vergaderen aan het strand en kom tot nieuwe inzichten! Het bijzondere van Timboektoe is dat het een vergaderlocatie is die ook activiteiten op het strand aanbiedt. Maak er bijvoorbeeld een compleet dagje strand van met een vergadering, een teamactiviteit en na afloop heerlijk eten aan zee.

Ongestoord vergaderen aan het strand in een eigen strandpaviljoen

Wij begrijpen heel goed dat jullie graag ongestoord willen vergaderen. Daarom kunnen jullie bij ons je eigen privé strandpaviljoen afhuren. Kamango is een onderdeel van Timboektoe en kan gehuurd worden voor een strandfeest, personeelsfeest of om te vergaderen aan zee. Van alle gemakken voorzien, met eigen toiletten en faciliteiten zoals een beamer, flip-over en scherm. Optioneel kunnen jullie er DJ-apparatuur bij huren. We kunnen zelfs een fotograaf voor jullie regelen als dat nodig is. Aan eten en drinken ontbreekt het niet, want de service van Timboektoe krijg je er gewoon bij! Als jullie arriveren zorgen wij ervoor dat er heerlijke verse koffie klaar staat. Of iets anders te drinken als dat jullie voorkeur heeft. Tussendoor kunnen onze medewerkers onze befaamde bittergarnituur of een schaal met luxe hapjes bij jullie brengen. Lunchen aan het water of gezellig dineren na afloop behoort ook tot de mogelijkheden.

Vergaderen aan zee voor kleine groepen

Zoeken jullie een unieke vergaderlocatie met activiteiten in de buurt van Amsterdam voor een kleinere groep? Ook dan kun je bij Timboektoe terecht! Kom bij ons vergaderen aan het strand van Wijk aan Zee. Adem de zilte zeelucht in en geniet van het prachtige uitzicht in deze unieke omgeving. Kleinere groepen tot 20 personen kunnen bij ons terecht in de Kaslounge. Deze ruimte bevindt zich in Timboektoe, maar is semi-privé zodat jullie wel in alle rust kunnen vergaderen. De Kaslounge is voorzien van alle benodigde faciliteiten, maar laat het gerust weten als jullie speciale wensen hebben. Ook de keuken van Timboektoe staat tot jullie beschikking. Samen kunnen we een mooi vergaderarrangement maken passend bij jullie wensen.

Workshopruimte of trainingsruimte huren aan zee

Onze locaties zijn niet alleen geschikt voor vergaderingen en feestjes, je kunt ze ook als workshopruimte of trainingsruimte huren. Onze unieke locatie en prachtige omgeving leent zich bij uitstek voor als workshoplocatie. Jullie hebben in de workshopruimte voldoende privacy en beschikken zowel in Timboektoe als in Kamango over professionele faciliteiten. Het eten en drinken wordt verzorgd door de crew van Timboektoe, dus ook op dat punt ontbreekt het jullie aan niets. Onze trainingsruimte aan zee ligt vlakbij Amsterdam en is uitstekend te bereiken met het OV, de fiets of te voet. Kom je met de auto dan kun je gratis parkeren op enkele minuten loopafstand van Timboektoe.

Vergaderen met activiteiten op het strand

Een vergadering kan best intensief zijn en daarom is het leuk om dit te combineren met een originele activiteit voor het hele team. Timboektoe is daarvoor dé perfecte plek, want wij bieden jullie een unieke vergaderlocatie met activiteiten aanbod. Kom na jullie vergadering lekker in beweging en doe met elkaar een teambuilding activiteit aan het strand. Samen met onze partners Outstanding Events, De Strandfabriek en Ozline’s Surf bieden wij allerlei mogelijkheden voor een origineel teamuitje. Of dit nu op het water is, op het stand of in de duinen, het kan allemaal. Onze adembenemende omgeving leent zich bij uitstek voor een origineel bedrijfsuitje of duurzaam bedrijfsuitje. Zo leren jullie elkaar ook eens op een andere manier kennen. Stel een team samen en ga op zee de strijd met elkaar aan in een kajak of op een XL-supboard. Uiteraard krijgen jullie vooraf een duidelijke instructie en worden jullie begeleid door professionele instructeurs.

Liever niet het water op? Er is ook ontzettend veel mogelijk op het strand, zoals blokarten of landboarden. Of wat dachten jullie van een origineel bedrijfsuitje als zandsculpturen maken? Onderschat dit niet, zandsculpturen maken is een echte teamactiviteit. In je eentje gaat het je nooit lukken om zo’n prachtig zandsculptuur te maken. Jullie zullen een beroep moeten doen op elkaars talenten om samen de ultieme zandsculptuur te maken. Bedenk een plan, verdeel de taken en maak met elkaar de mooiste zandsculptuur van jullie hele team.

Ook in het mooie duingebied achter Timboektoe kun je leuke activiteiten doen met het hele team. Een GPS-tocht door de duinen bijvoorbeeld, deze behoort al jaren tot de populairste team uitjes. Met een GPS gaan jullie op pad en onderweg moeten er allerlei opdrachten uitgevoerd worden. Hierbij wordt een beroep gedaan op allerlei talenten, dus de unieke skills van jullie collega’s zijn hard nodig. Niet alleen puzzels komen aan bod, maar ook opdrachten waarbij jullie iets moeten bouwen. Door goed samen te werken kunnen jullie de route ontdekken en de opdrachten volbrengen. Welk team is als eerste weer terug en heeft de opdrachten het best gedaan?

Vergaderen met activiteiten op het strand

Lunchen aan het water

De zilte zeelucht maakt hongerig, maar gelukkig kunnen jullie bij Timboektoe lunchen aan het water! Vanaf 10 personen serveren wij een overheerlijke daybreak lunch. Onze chefs bereiden voor jullie sandwiches en een verrukkelijke soep. De daybreak lunch kan aangevuld worden met diverse soorten biologisch geteeld fruit, pastasalade of extra sandwiches. We serveren er jus, muntwater en melk bij, maar geef het vooral door als jullie andere verzoeken of dieetwensen hebben. In overleg is er heel veel mogelijk! Na een verkwikkende lunch kunnen jullie er weer tegenaan! Kleinere groepen kunnen kiezen van de lunchkaart. Onze lunchkaart is heel divers dus er is voor elk wat wils. Sappige burgers, smaakvolle sandwiches, een frisse salade en soepen uit alle hoeken van de wereld. Klinkt goed, toch?

Dineren aan het strand

Timboektoe is nog veel meer dan een mooie vergaderlocatie met activiteiten! Na afloop van jullie vergadering en teamactiviteit kunnen jullie bij Timboektoe dineren aan het strand. Zo kunnen jullie nog even napraten en de dag doornemen terwijl jullie gezellig dineren. Neem alvast een kijkje op onze dinerkaart! Onze chefs hebben een afwisselend menu samengesteld van duurzaam vlees, duurzaam gevangen vis en vegetarische gerechten. Bovendien hebben we elke week een aantal specials, deze vinden jullie op de krijtborden in ons gezellige restaurant. We hebben regelmatig een nieuwe menukaart, dus houd onze website in de gaten voor de actuele menukaart.

Dineren aan het strand

BBQ op het strand

Voor groepen vanaf 20 personen bereiden onze chefs een heuse barbecue op het strand.  Het wordt een waar BBQ feest, waarbij jullie alleen maar hoeven te genieten. Onze medewerkers zorgen dat jullie van alle gemakken voorzien zijn.  We serveren heerlijk vlees, lekker gegrilde vis en er staan frisse salades en knapperig landbrood voor jullie klaar. Terwijl de zon langzaam onder gaat, genieten jullie van een gezellige bbq op het strand. Ook vegetariërs en veganisten in jullie gezelschap genieten mee, want voor hen bereiden we smaakvolle alternatieven zonder vlees of vis.  Hebben jullie voedselallergieën of speciale dieetwensen? Geef ze aan ons door, dan zorgen wij voor een heerlijk vervangend gerecht. Klinkt goed, toch? Bij Timboektoe kan het allemaal!

BBQ op het strand

Niet alleen één van de leukste strandtenten, maar ook maatschappelijk verantwoord!

Timboektoe behoort niet alleen tot de leukste strandtenten, we dragen ook bij aan een betere wereld door verantwoord te ondernemen. We zijn in onze bedrijfsvoering altijd gericht op verduurzamen en maken bij onze inkoop altijd bewuste keuzes. Neem nu ons strandpaviljoen zelf. Dat is gebouwd van FSC-gecertificeerd hout, bamboe, kurk en gerecyclede materialen. Op ons dak liggen 100 panelen waarmee we deels onze eigen stroom opwekken De rest wordt aangevuld vanuit een groene stroom contract. We minimaliseren ons gasverbruik en ons sanitair is zuinig met water.

Wie een kijkje in de keuken van ons restaurant aan zee neemt, zal zien dat ook daar verantwoord gewerkt wordt. Er staat duurzame apparatuur en als wij iets nieuws aan moeten schaffen letten wij erop dat dit een verantwoorde keuze is. Eten aan het water betekent bij ons zoveel meer dan alleen eten in een leuk strandpaviljoen in Noord-Holland. Onze chefs werken zoveel mogelijk met duurzame ingrediënten, die ze bij voorkeur lokaal inkopen bij biologische leveranciers. Het is dan ook niet verrassend dat we vaak kiezen voor seizoensgroenten die we kopen bij biologische telers uit de buurt. Zo kiezen we duurzaam en verantwoord en laten we onze producten geen lange transportafstanden afleggen.

Duurzame ingrediënten

Ook bij het inkopen van vlees en vis maken wij de keuze voor duurzaam vlees en voor vis die niet overbevist is of gekweekt wordt op verantwoorde wijze. Maar het blijft niet alleen bij verantwoord inkopen! Onze chefs zorgen er voor dat er een goede portie op de borden geserveerd wordt. Dat is een uitdaging, want gasten die gezellig uit eten zijn mag het aan niets ontbreken. Tegelijkertijd is voedselverspilling gewoonweg zonde, dus dat proberen we zoveel mogelijk te beperken. Als de gasten weer vertrokken zijn maken we ons strandpaviljoen schoon. Dit doen we met schoonmaakmiddelen die voorzien zijn van een Ecolabel.

Onze werkwijze en de bijdrage die we leveren aan mens en milieu hebben ons het Green Key Goud Keurmerk opgeleverd! Green Key is het grootste internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de toerisme- en recreatiesector. Bedrijven die een Green Key certificering hebben sparen het milieu, zonder daarbij concessies te doen aan comfort of kwaliteit. Wij zijn er enorm trots op dat wij de herkenbare groene sleutel van Green Key in ons strand restaurant hebben! Wil je meer weten over wat Timboektoe allemaal doet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Klik dan hier, we vertellen je er graag meer over!

de leukste strandtenten maatschappelijk verantwoord

 

Vergadering aan zee organiseren

Zien jullie het helemaal zitten en willen jullie komen vergaderen aan zee bij Timboektoe? Hebben jullie al een idee welke teamactiviteit jullie willen doen? Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Laat ons weten wanneer jullie langs willen komen op onze vergaderlocatie en met welke activiteiten jullie de dag willen combineren. Willen jullie er een bedrijfsuitje aan het strand bij of een bbq organiseren op het strand? De keuze is aan jullie! Samen bespreken we jullie wensen voor de invulling van jullie vergaderarrangement. Daarna gaat de crew van Timboektoe voor jullie aan de slag met de voorbereidingen voor een prachtige dag!

Sluiten