WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

Bedrijfsuitje met Kerst of zakelijk kerstdiner? Kom naar beach club Timboektoe!

Kerst vieren samen met collega’s? Voor alle bedrijfsuitjes met Kerst, zakelijke kerstdiners en kerstborrels kun je terecht bij beach club Timboektoe en ons naastgelegen privépaviljoen Kamango. Kom en vier de gezelligste tijd van het jaar bij ons aan het strand in Wijk aan Zee! 

Zakelijk kerstdiner aan het strand

Samen met collega’s de kerstperiode inluiden en terugblikken op een productief jaar; dat doe je bij Timboektoe. Kleine gezelschappen kunnen terecht in ons sfeervolle strandpaviljoen, met gezellige ambiance, kerstboom en een openhaard. Grotere groepen (tot circa 200 personen) maken gebruik van Kamango; ons naastgelegen privépaviljoen met de service en sfeer van Timboektoe.

Huur je eigen strandpaviljoen voor grote groepen

Strandpaviljoen Kamango is uitgerust met een eigen bar, toiletten, terras, presentatie-, licht- en geluidstechniek. Bovendien heeft het paviljoen fenomenaal uitzicht op de golven van de Noordzee. Uiteraard verzorgt ons enthousiaste team de catering voor alle gasten.

Organiseer hier een gezellige kerstreceptie of kerstborrel met het werk, of reserveer van ons uitgebreide groepenmenu vol biologische en duurzame lekkernijen tijdens jullie zakelijke kerstdiner. Ook voor een geweldige Nieuwjaarsborrel of Nieuwjaarsreceptie kun je bij ons terecht.

Bedrijfsuitje met Kerst aan het strand van Wijk aan Zee

Wil je van jullie kerstborrel met collega’s of van het zakelijke kerstdiner een memorabel bedrijfsuitje maken? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Pal voor onze deur ligt het brede Strand Noordpier van Wijk aan Zee. Een unieke locatie voor een bedrijfsuitje met Kerst met een hoog belevingsgehalte. Outdoor lasergamen, blokarten, een GPS-tocht, powerkiten of een leerzame teambuilding; er zijn talloze leuke bedrijfsuitjes met Kerst die ook in de winter geschikt zijn. Bovendien kunnen we ook indooractiviteiten organiseren zoals een Virtual Reality-workshop of een Big Escape Room voor grote groepen.

Timboektoe werkt samen met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf om voor jouw gezelschap een bedrijfsuitje op maat te organiseren. Aansluitend staat er natuurlijk een heerlijk diner of een gezellige borrel voor jullie klaar in ons warme strandpaviljoen.

Vier het Kerstfeest met het bedrijf bij beach club Timboektoe

Bedrijfsuitjes met Kerst, borrels en zakelijke kerstdiners pal aan het strand van Wijk aan Zee zijn ook mogelijk tussen Kerst en Oud & Nieuw: wij zijn 365 dagen per jaar geopend.
Informeer nu naar de mogelijkheden.

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten