Bedrijfsuitje en teambuilding

Meer informatie
Bedrijfsuitje en teambuilding

Zijn jullie wel toe aan een dagje buiten de bedrijfsmuren? Een dag lekker uitwaaien met z’n allen, stoere uitdagingen aangaan en heerlijk eten? Dan zijn jullie bij strandpaviljoen Timboektoe absoluut op de juiste plek! Neem snel contact met ons op om te bespreken wanneer wij jullie ideale bedrijfsuitje of teambuilding mogen organiseren!

Bedrijfsuitje strand

Een bedrijfsuitje aan het strand, dat is toch heerlijk ontspannen? De frisse zeewind door je haren, het geluid van ruisende golven om je heen en misschien zelfs losse zandkorrels tussen je tenen. Dat is even heel iets anders dan een dagje op kantoor! Strandpaviljoen Timboektoe is dan ook dé plek om er samen met al je collega’s tussenuit te gaan. Om elkaar op een andere manier te leren kennen, uit te dagen en te versterken en om samen een onvergetelijke dag te beleven. Of jullie nu een actieve dag op het strand willen met outdoor laser gaming, powerkiten en blokarten of juist creatief aan de slag willen met zandsculpturen en graffiti art: wij regelen het. Samen met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf organiseren wij de meest uiteenlopende activiteiten op het strand, dus we durven best te garanderen dat wij iets kunnen regelen waar jullie dolenthousiast van worden!

Teambuilding strand

Maken jullie van jullie bedrijfsuitje meteen gebruik om jullie team te versterken? Dan organiseren wij graag een volledige team building op maat voor jullie! Laat ons weten wat jullie sterke punten zijn, maar juist ook op welke gebieden jullie als team kunnen groeien. Wij gaan vervolgens aan de slag om speciaal voor jullie een verrassende, uitdagende en leerzame teambuilding op te zetten! Op het strand of op het water? Er is maar één manier om daar achter te komen.

BBQ aan het strand of een smaakvol buffet

Na al die activiteiten op het strand is er natuurlijk niets lekkerder dan een stevige maaltijd om de dag af te sluiten. Loopt het water jullie al in de mond bij het idee van sudderende spareribs, nacho’s uit de oven en vers landbrood met huisgemaakte aioli? Dat is slechts een fractie van wat we jullie voorschotelen! Gegrilde gamba’s, Libanese tabouleh, maar ook vegan burgers met misomayonaise behoren tot de mogelijkheden. Alles vers bereid, met veel biologische en duurzame producten uit de regio. Een overheerlijke bbq aan het strand!

Uiteraard is het ook mogelijk om in ons restaurant aan zee te genieten van een smaakvol buffet of een gezellige borrel. Geef aan ons door waar jullie voorkeur naar uitgaat, dan maken wij er iets lekkers van! Ook voor teamgenoten met een allergie maken wij graag een smaakvol alternatief.

Bedrijfsuitje en teambuilding aan het strand

Of jullie nu de hele dag samen op het water willen doorbrengen, elkaar achterna willen jagen op het strand of jullie teamspirit willen versterken tijdens een team building op maat; bij ons vinden jullie alles wat jullie nodig hebben voor een geslaagd personeelsuitje aan het strand. Zelfs vergaderen aan zee behoort tot de mogelijkheden! Zo kunnen jullie uitstekend het nuttige met het aangename verenigen.

Neem contact met ons op om te laten weten wat wij voor jullie mogen organiseren. We heten jullie heel graag welkom in strandpaviljoen Timboektoe!

 

Wat gasten over ons zeggen

Nice location, friendly service and good food.

André Avatar André
7 oktober 2021

A good restaurant on the seashore. A large menu and delicious dishes. Very attentive staff, but we had to wait more than an hour for the order.

Dasha Krotenko Avatar Dasha Krotenko
20 juni 2023

Sluiten