Bedrijfsuitje Amsterdam bij Timboektoe

Een personeelsuitje in de buurt van Amsterdam, dat is een leuk idee! Waar ben je naar op zoek? Leuke teambuilding activiteiten op het strand, lunchen aan het water of misschien wel een gaaf strandfeest? Bij Timboektoe vind je het allemaal! Neem contact op met beach club Timboektoe om alle mogelijkheden voor jouw bedrijfsuitje te bespreken.

Bedrijfsuitje Amsterdam

Amsterdam bruist: het barst van de teambuilding activiteiten! Maar wist je dat er ook net buiten Amsterdam veel te beleven valt? In Wijk aan Zee bijvoorbeeld! Je ontsnapt heerlijk aan de drukte van die bruisende stad, terwijl je er toch op een half uurtje rijden vandaan zit. Voor diverse activiteiten op het strand, gevolgd door heerlijk eten aan het water. Of wat dacht je van een feestje op het strand? Vlakbij de grote stad, op een prachtige locatie in een gezellig restaurant aan zee. Bedrijfsuitje Amsterdam, maar dan net even anders!

Originele bedrijfsuitjes

Strandpaviljoen Timboektoe heeft namelijk de handen ineengeslagen met Outstanding Events, De Strandfabriek en Ozlines Surf om de meest verrassende teambuilding op maat aan te kunnen bieden! Zie je je collega’s al blokarten over het strand of kajakken in de branding? Wie weet gaan jullie de strijd wel aan tijdens een potje outdoor lasergamen of boogschieten! Wil je van jullie bedrijfsuitje een waardevolle dag teambuilding maken? Dan verzinnen we een mooie uitdaging voor jullie! Een voorbeeld is onze ‘safety at sea’ training. Tijdens deze activiteit varen jullie met een razendsnelle RIB Boot de Noordzee op voor een spannende overboord actie. Oefen jullie skills in samenwerking, want natuurlijk wil iedereen weer op tijd aan wal staan voor een lekkere barbecue bij Timboektoe!

Wees overigens gerust als al die heldhaftige activiteiten niet zo jullie ding zijn: ook rustigere programma’s, bestaande uit bijvoorbeeld zandsculpturen bouwen en bamboe building, behoren tot de mogelijkheden.

Restaurant aan het strand

Na een actieve of wat rustigere dag aan het strand of op zee, sturen we jullie natuurlijk niet naar huis zonder eerst heerlijk te lunchen of dineren aan het water. Bij beach club Timboektoe verwennen we jullie graag met een à la carte menu, buffet of BBQ op het strand! We bereiden al onze gerechten met duurzame, biologische seizoensproducten en natuurlijk brood. Ons BBQ-menu bestaat onder andere uit malse Thaise Beefburgers van de houtskoolgrill,  salade caprese met verse buffelmozzarella en landbrood met huisgemaakte hummus en aioli. Vegetariërs of mensen met allergieën in de groep? Geef het vooraf even door, dan zorgen wij uiteraard voor smaakvolle alternatieven.

Vergaderlocatie Amsterdam

Willen jullie van de nood een deugd maken? Of het nuttige met het aangename verenigen? Strandpaviljoen Timboektoe biedt ook een uitstekende locatie om te vergaderen aan zee! Een rustgevende omgeving en een mooie dag in het verschiet zorgen voor een vruchtbare samenwerking. Combineer jullie vergadering met teambuilding activiteiten en jullie keren gegarandeerd als een sterker team terug naar kantoor!

Personeelsuitje Amsterdam

Een bedrijfsuitje in de regio Amsterdam kan dus alle kanten op gaan. Net zoals dat kan bij strandpaviljoen Timboektoe! Of je nu wilt vergaderen aan het strand of de hele dag op het water wilt doorbrengen, met een selecte groep wilt barbecueën of met het hele bedrijf wilt feesten tot de zon onder gaat, wij regelen het voor je. Vergaderen, teambuilding op maat en verrukkelijk eten tijdens je bedrijfsuitje in Amsterdam: dat doe je bij beach club Timboektoe. Neem direct contact op om te bespreken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten