LET OP: Op Maandagen sluiten wij om 17:00 uur (keuken om 16:00 uur)

Bedrijfsevent organiseren

Organiseer je een bedrijfsuitje in de buurt van Amsterdam of Haarlem? Wil je met al je collega’s lekker uitwaaien aan zee en diverse activiteiten op het strand ondernemen? Loopt het water je al in de mond bij de gedachte aan een heuse bbq op het strand? Bel of mail dan snel naar strandpaviljoen Timboektoe, want dat is dé plek om jouw bedrijfsevent te organiseren!

Origineel teamuitje aan het strand

Bij beach club Timboektoe ben je absoluut aan het juiste adres voor een origineel teamuitje aan het strand. Om jou en je collega’s uit te dagen, te laten zweten en vooral veel plezier te laten beleven hebben wij de handen ineengeslagen met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf. Samen zorgen we ervoor dat jullie een spectaculaire dag beleven! Wil je een actief bedrijfsevent organiseren, dan gaan we RIB varen, kajakken, powerkiten of blokarten op het strand. Liever ontspannen en creatief aan de slag? Graffiti art, bamboe building en zandsculpturen bouwen zijn onze specialiteiten. Voor elk bedrijfsuitje aan het strand vinden we een geslaagde activiteit!

Bedrijfsevent met teambuilding activiteiten

Wil je een bedrijfsevenement organiseren met teambuilding activiteiten, dan zit je bij ons ook helemaal goed. Samen met onze partners maken we speciaal voor jullie een complete teambuilding op maat! Om jullie sterke kanten als team optimaal te benutten en elkaar te helpen jullie zwaktes te overwinnen. Hebben jullie elkaar al eens eerder uit de Noordzee gered? Wij betwijfelen het. Natuurlijk waken wij altijd voor jullie veiligheid, maar we zorgen er ook voor dat jullie de spanning voelen. Dat jullie echt samen moeten werken en heel goed moeten communiceren. Uiteindelijk halen we iedereen wel weer aan boord, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is werk aan de winkel! En dat niet zonder reden: teambuilding spellen zijn niet alleen leuk, maar ook ontzettend leerzaam. We sturen jullie als een sterker team dan ooit tevoren weer naar huis!

Bbq op het strand

Maar niet voordat jullie lekker gegeten hebben natuurlijk. Van al die activiteiten op het strand of op het water krijgen jullie honger. En dorst niet te vergeten. Gelukkig hebben wij daar uitstekende oplossingen voor! In ons restaurant aan zee, of bij onze bbq op het strand. Onder het genot van een verfrissend drankje komen de heerlijke geuren je al tegemoet. Die van piri piri kipspiezen bijvoorbeeld, of houtskool gegrilde gamba’s. De geur van verse kruiden uit een Libanese tabouleh en huisgemaakte aioli. Loopt het water je al in de mond? Natuurlijk bieden we ook talloze opties voor vegetariërs, veganisten en je collega’s met allergieën. Hoe klinkt een vegan burger met misomayonaise? Lekker, toch! Geef ons ruim van tevoren door met welke dieetwensen we rekening moeten houden, dan kunnen onze chefs alvast gaan brainstormen over de meest smaakvolle vervangende gerechten.

Een bedrijfsevent organiseren was nog nooit zo gemakkelijk, smaakvol en relaxed. Je laat gewoon alles over aan Timboektoe! Wij nemen je al je zorgen uit handen. Het enige dat jij hoeft te doen is ons te laten weten waar jouw bedrijfsevent aan moet voldoen én goede zin mee te brengen. Neem direct contact met ons op om een datum te prikken en laat de voorpret beginnen!

Wat gasten over ons zeggen

We had a lovely time here. The food is tasty and prices are reasonable as well.

Cristiana Lucaci Avatar Cristiana Lucaci
13 mei 2023

Lovely place to sit after a walk on the beach. The food is very tasty with various drinks, perfect to watch the sunset

Renata Venancio Avatar Renata Venancio
9 oktober 2022

 

Stel je eigen event samen of neem contact met ons op.

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten