Bedrijfsevenement

Bij strandpaviljoen Timboektoe kun je terecht voor een bedrijfsfeest, teambuilding, vergadering, een lekkere BBQ op het strand, diner buffet of een combinatie van dit alles. Of de groep nou uit 10 of 400 personen bestaat; wij staan voor je klaar om er een topevenement van te maken.

Bedrijfsuitje of teambuilding op het strand

Maak van je bedrijfsevenement een onvergetelijke dag bij Timboektoe. Pal voor onze deur ligt het brede Strand Noordpier van Wijk aan Zee. Niet alleen één van de beste surfstranden van Nederland, maar ook een perfecte locatie voor een personeelsuitje met je team. Kom power kiten, blokarten, RIB varen, outdoor lasergamen, branding kajakken of raften. Ligt de focus op teambuilding? Dan organiseren wij in samenwerking met Outstanding Events, De Strandfabriek en Ozlines Surf een geslaagde teambuilding op maat. Sluit de dag af met een gezellige borrel, een buffet of een barbecue op het strand.

Personeelsfeest of vergaderlocatie

Personeelsfeesten en vergaderingen worden georganiseerd in jullie geheel eigen strandpaviljoen. Kamango ligt pal naast Timboektoe en beschikt over een eigen bar, toiletten, presentatieapparatuur, terras en alle licht- en geluidstechniek die je nodig hebt. Er is plek voor kleine en grote groepen en je kunt natuurlijk gebruik maken van de uitgebreide menukaart en diensten van Timboektoe.

Neem contact met ons op om te overleggen wat wij kunnen betekenen voor jouw geslaagde bedrijfsevenement!

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten