Beach club Timboektoe in Wijk aan Zee

Heb je reden voor een feestje? Vier het bij beach club Timboektoe! Verjaardagen, jubilea, trouwen aan het strand, familiefeesten of personeelsuitjes; alles kan gevierd worden in onze beach club of in je eigen privé-strandpaviljoen, dat direct naast Timboektoe te vinden is. Van borrel tot diner en van een privéfeest met je gasten of collega’s tot BBQ-en met je voeten in het zand. Ook bedrijfsuitjes en teambuildings worden compleet door beach club Timboektoe verzorgd.

Verwen je smaakpapillen

Kom ontbijten, lunchen of dineren bij onze sfeervolle beach club en laat je culinair verrassen door onze topchefs. Met duurzame lokale producten en veel liefde bereiden zij de lekkerste gerechten. Daarom vind je biologisch geteelde groenten, duurzaam vlees en verse vis van het seizoen op onze menukaart. Maar ook echte smaakmakers voor bij de borrel, burgers, soepen, salades en andere overheerlijke gerechten.

BBQ op het strand

Kom je met een groep? Sluit je stranddag, evenement of bedrijfsuitje dan af met een BBQ op het strand. Geniet van sudderende Thai beefburgers, gamba’s van de houtskoolgrill, worstjes, verse vis en frisse salades. Het zeebriesje en uitzicht op de ondergaande zon aan het strand van Wijk aan Zee krijg je er gratis bij. Ook voor vegetarische BBQ-gerechten kun je bij onze beach club terecht. Natuurlijk verzorgen wij naast een BBQ ook buffetten en diners á la carte.

Stranddag bij beach club Timboektoe

Zoek je een mooie plek om neer te strijken aan het strand? Ook dan is onze beach club dé plek om te relaxen, zonnen, uit te waaien of een golfje te pakken. Timboektoe ligt bovendien aan één van de beste surfstranden van Nederland. Golfsurfers maar ook blokarters en powerkiters laten graag hun kunsten zien aan het strand van Wijk aan Zee. Oefen zelf je skills of kom gezellig ‘people watchen’ vanaf ons zonnige terras.

Kom langs bij beach club Timboektoe of neem contact op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen!

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten