WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

BBQ organiseren bij Timboektoe

Een bbq organiseren kan natuurlijk gewoon in je achtertuin, maar er zijn ook heel veel redenen om dat ergens anders te doen! Wat dacht je van eten aan het water? Bij zonsondergang? Met biologische seizoensproducten? En het allermooiste: zonder dat jij je ergens druk om hoeft te maken! Neem contact op met strandpaviljoen Timboektoe voor jouw ultieme BBQ aan het strand!

Feestje op het strand

Er is altijd wel een reden voor een feestje, toch? Of dat nu een verjaardag is, een huwelijksjubileum, een personeelsuitje of een familiefeest. Zo’n feestje, of misschien wel feest, vier je natuurlijk onder het genot van een lekker hapje en drankje! Wil je dat bovendien doen op een originele feestlocatie? Dan zit je zeker goed bij beachclub Timboektoe!

Dineren aan het strand

De geuren van smeulende houtskool, malse burgers, zoete drankjes en zoute zee: waar doen je die aan denken? Aan vakantie, aan vrijheid én aan strandpaviljoen Timboektoe! In ons restaurant aan het strand krijg je meer dan alleen lekker eten tijdens je bbq op het strand. Dankzij onze unieke locatie aan de Noordpier in Wijk aan Zee genieten jullie tijdens het eten van een frisse zeewind en misschien wel een adembenemend mooie zonsondergang. Dat laatste kunnen we natuurlijk niet beloven, maar wat we wél beloven is dat jullie ontspannen zullen genieten.

BBQ organiseren

Of je nu houdt van sudderende spareribs, houtskool gegrilde gamba’s of vegetarische alternatieven: onze chefs bereiden het allemaal voor je terwijl jij onder het genot van een drankje helemaal tot rust komt. Een bbq organiseren was nog nooit zo relaxed. Uiteraard serveren we al onze barbecuespecialiteiten met verse frites, frisse salades, landbrood met huisgemaakte dips en diverse andere bijgerechten om van te watertanden. Heeft er iemand speciale wensen of allergieën? Laat het ons weten, dan zorgen onze chefs voor een aangepast menu!

Duurzame kaart

Bij Beachclub Timboektoe proef je de smaken van een duurzaam, biologisch menu. Onze menukaart wisselt mee met de seizoenen, onze groenten worden biologisch geteeld, onze vis wordt duurzaam gevangen en ons brood wordt geheel natuurlijk gebakken. Dat smaakt naar meer!

Activiteiten op het strand

Uiteraard ben je van harte welkom voor alleen een bbq aan het strand, maar wist je dat je bij strandpaviljoen Timboektoe ook terecht kunt voor diverse activiteiten op het strand? Een bbq organiseren kan zo een geweldige afsluiter zijn van een sportieve middag teambuilding aan het strand of een van onze vele gezellige familie uitjes! Na een middag kajakken of raften smaakt het eten extra lekker. Bovendien levert zo’n actieve dag fantastische verhalen op om nog lang over na te praten!

BBQ bij Timboektoe

Loopt het water je al in de mond en heb jij wel zin om er een dagje even helemaal tussenuit te zijn? Samen met je vrienden, familie of collega’s? Kom dan barbecueën bij beachclub Timboektoe! De gemakkelijkste, lekkerste en meest ontspannende manier om een bbq te organiseren. Of je nu komt feesten tot in de late uurtjes of een sportieve middag wilt afsluiten met een goede maaltijd: wij regelen het. Neem nu contact met ons op om al jouw wensen te bespreken. Ook als je liever borrelt of geniet van een buffet, helpen wij je graag! Wij denken met je mee over passende activiteiten voor jouw gezelschap en passen ons menu geheel op maat aan. Zorgen jullie voor een reden om iets te vieren, dan zorgen wij voor de rest!

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten