WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

BBQ op het strand

Picture this: het is een ultieme zomerdag, je bent de hele dag op het strand geweest. Of je komt net pas aan. De zon gaat bijna onder, de vibe ademt ultieme vrijheid. Dan wil je toch blijven? Doen! Sluit je (familie)dag of (bedrijfs)evenement af met een zomers drankje of een uitgebreide barbecue aan het strand. Alle activiteiten bij Timboektoe zijn corona-proof en worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM.

Biologisch en duurzaam BBQ menu

Kom genieten van onze BBQ van biologische seizoensproducten. Met duurzaam vlees, biologisch geteelde groente en duurzaam gevangen vis. Het gevarieerde BBQ-menu bestaat o.a. uit malse Thaise Beefburgers van de houtskoolgrill, gegrilde gamba’s, Merquez lamsworst, piri piri kipspiezen en gemarineerde zalm. Gecombineerd met verrukkelijke Libanese tabouleh, verse frites, salade caprese met verse buffelmozzarella, landbrood met huisgemaakte hummus en aioli, aardappel- en venkelsalades en andere lekkernijen. Ook vegetariërs kunnen smullen van smaakvolle vlees- en visvervangende gerechten.

BBQ of borrelen

Laat je smaakpapillen verwennen door onze BBQ-chefs en geniet zelf van een perfecte zonsondergang, een lekker drankje en de gezelligheid van vrienden, familie of collega’s.
Ook voor een feestelijke borrel met hapjes, een á la carte maaltijd of buffet kun je bij ons terecht. Informeer nu naar de mogelijkheden en laat jouw familie uitje, bedrijfsevenement of andere feestelijkheid tot in de puntjes verzorgen bij Timboektoe.

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten