WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

BBQ aan het strand

Sudderende spareribs, frisse salades, malse burgers, gamba’s van de houtskoolgrill en schitterend uitzicht over de golven van de Noordzee; klinkt dat als een BBQ om van te watertanden? Kom dan barbecueën op het strand van Wijk aan Zee bij strandpaviljoen Timboektoe!

Iets te vieren?

Familie uitje of feest? Personeelsuitje? Huwelijksjubileum vieren? Of gewoon gezellig samen met vrienden, familie of collega’s het leven vieren? Wat de aanleiding ook is; een BBQ op het strand is de leukste manier om gezelligheid en lekker eten te combineren op een prachtlocatie.

BBQ aan het strand

Strandpaviljoen Timboektoe ligt aan de Noordpier van Wijk aan Zee, aan één van de mooiste surfstranden van Nederland. De fraaie setting en relaxte vibe zorgen voor een heerlijke plek waar jij met leuke mensen kunt genieten van een middag of avond gezelligheid. Onze BBQ-chefs staan voor je klaar en bereiden de lekkerste gerechten terwijl jij onder het genot van een drankje geniet van de surfers in de branding of een mooie zonsondergang.

Gevarieerd, duurzaam en biologisch BBQ-menu

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, duurzaam vlees, biologisch geteelde groente, duurzaam gevangen vis en natuurlijk brood. Ons gevarieerde BBQ-menu bestaat uit Thaise Beefburgers van 100% Gasconnerund van de houtskoolgrill, piri piri kipspiezen, Merquez lamsworst, Libanese tabouleh, gemarineerde zalm, houtskoolgegrilde gamba’s, verse frites, landbrood met huisgemaakte hummus en aioli, frisse venkel- en aardappelsalades, salade caprese met verse buffelmozzarella en andere lekkernijen. Voor vegetariërs verzorgen we uiteraard smaakvolle vlees- en visvervangende gerechten.

Jouw BBQ op het strand bij Timboektoe

Laat jouw BBQ organiseren door Timboektoe en neem contact met ons op over de mogelijkheden. Alle keuzes uit ons BBQ-menu zijn naar wens en op maat aan te passen voor jouw gezelschap. Hopelijk zien we je binnenkort bij Timboektoe!

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten