WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

Barbecueën op het strand

Als het eindelijk zomer is in Nederland, dan wil je daar ook ultiem van genieten! Heerlijk aan het strand van Wijk aan Zee. Lekker zwemmen in de Noordzee of genieten van talloze activiteiten op locatie. En aan het eind van de dag: smakelijk barbecueën op het strand! Bij Timboektoe verzorgen we jouw dagje strand van A t/m Z. Oftewel: van activiteiten op het strand tot zalig eten in ons restaurant aan zee. Reserveer snel een plekje en laat de voorpret beginnen!

BBQ organiseren

Na een heerlijk dagje op een van de leukste stranden van Nederland kun je natuurlijk naar huis rijden en zelf een bbq organiseren. Veel relaxter is het echter om onze chefs voor je aan het werk te zetten! Zij bereiden met alle plezier de meest overheerlijke gerechten voor je op onze bbq op het strand. Als echte vleesliefhebber loopt het water je vast al in de mond bij de gedachte aan malse Thaïse beefburgers, Merquez lamsworst en piri piri kipspiezen. Combineer je een dag vol activiteiten op het strand liever met de smaak van de zee, dan weten onze chefs je wel te verwennen met op houtskool gegrilde gamba’s en gemarineerde zalm. Natuurlijk is er ook voor vegetariërs en veganisten voldoende keuze. Laat die vegan burgers met miso-mayonaise maar komen!

Barbecueën op het strand

Alle gerechten van onze bbq aan het strand worden gemaakt met zoveel mogelijk biologische en duurzame producten. Groenten uit het seizoen, duurzaam gevangen vis en natuurlijk gebakken brood. Dat proef je echt!

Heb je specifieke wensen of allergieën? Dan houden onze chefs daar uiteraard rekening mee. Met liefde bereiden ze vervangende gerechten voor je! Geef het op tijd aan ons door, dan kunnen wij alvast inspiratie voor je opdoen.

Strandfeest

Natuurlijk ben je van harte welkom om puur en alleen bij ons te komen barbecueën op het strand, maar we doen er ook graag alles aan om voor jou en je vrienden, familie of collega’s een compleet strandfeest te bouwen! Familie uitjes, originele bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten – wij draaien er onze hand niet voor om. Wij maken van elk strandfeest een groot succes!

Samen met Outstanding EventsDe Strandfabriek en Ozlines Surf organiseren we de leukste activiteiten op het strand of op het water. Van branding raften of branding kajakken tot boogschieten en blokarten voor de echte avonturiers! Maar ook creatievelingen komen bij ons aan hun trekken. We leren je zandsculpturen bouwen of graffiti art maken en sturen je naar huis met een heleboel nieuwe skills!

Zaal huren

Komen jullie gezellig met een grote groep, dan is het zelfs mogelijk om een zaal te huren. Of beter gezegd: een eigen strandpaviljoen! Kamango is gelegen pal naast Timboektoe en staat volledig tot jullie beschikking. Met een eigen toilet, bar, terras en alle licht- en geluidsapparatuur die jullie nodig hebben. Lekker privé! Natuurlijk wel mét de service van Timboektoe. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat jullie werkelijk niets tekortkomen!

Wat gasten over ons zeggen

A lovely vibe and a beautiful view! Sitting outside meant no ordering service and starters + main course was served at the same time. The ravioli was absolutely delicious, lots of different flavours! The vegetarian "kroketjes" were decent, very similar to most "kroketten". The pappadum chips were sadly very bland and very oily. Not at all how I'm used to Pappadum... Their mango chutney was very nice though. And of course, being on the beach is just lovely.

Noukka Signe Avatar Noukka Signe
7 juni 2018

A good restaurant on the seashore. A large menu and delicious dishes. Very attentive staff, but we had to wait more than an hour for the order.

Dasha Krotenko Avatar Dasha Krotenko
20 juni 2023

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten