WE ARE HIRING! CHECK DE VACATURE PAGINA VOOR VERSCHILLENDE FUNCTIES!

Activiteiten op het strand

Ben jij op zoek naar een origineel familie uitje, een actief bedrijfsuitje of een onvergetelijke teambuilding aan het strand? Dan ben je bij Timboektoe aan het juiste adres! Alle activiteiten bij Timboektoe zijn corona-proof en worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM.

Actieve uitjes voor elke gelegenheid

Strand Noordpier in Wijk aan Zee is de ultieme plek voor een dag vol leuke strandactiviteiten met jouw familie, team of vriendengroep. Samen met Outstanding Events, De Strandfabriek en Ozlines Surf bezorgen wij je een topdag vol actieve en creatieve ingrediënten aan het breedste strand van Nederland.

Originele familie uitjes

Maak jouw familiedag of familie uitje onvergetelijk met een spectaculair activiteitenprogramma. Met sporten en spellen als blokarten, outdoor laser game, powerkiten, RIB varen, branding kajakken, branding raften, boogschieten of landboarden worden de avonturiers in de familie uitgedaagd. Maar ook een wat rustiger programma met zandsculpturen bouwen, graffiti art en bamboe building behoren tot de mogelijkheden. Natuurlijk sluit je de dag af met een heerlijk buffet diner of een BBQ op het strand bij Timboektoe.

Bedrijfsuitjes en teambuilding

Over jullie personeelsuitje of bedrijfsevent wordt nog lang nagepraat met activiteiten als powerkiten, blokarten, powerboat varen en raften of kajakken door de branding. Wil je van deze dag meteen een waardevolle teambuilding maken? Dan maken wij samen met Outstanding Events, De Strandfabriek en Ozlines Surf een verrassende teambuilding op maat. Natuurlijk met een hoog belevingsgehalte! Een leuk voorbeeld is de ‘safety at sea’ training. Je vaart met een zeer snelle RIB boot de Noordzee op en doet een spannende overboord actie. Samenwerken is hierbij natuurlijk een must. Na afloop wacht een heerlijke lunch, diner of barbecue bij Timboektoe.

Strandfeest met buffet of BBQ op het strand

Iets te vieren? Of je nu je verjaardag, huwelijk, familiedag, jubileum, personeelsfeest, bedrijfsuitje of iets anders wilt komen vieren bij Timboektoe; wij staat voor je klaar om er een geweldige dag van te maken. Alle activiteiten aan het strand worden natuurlijk afgesloten met een drankje en een versbereide maaltijd van onze chef-kok. Al onze gerechten wordt gemaakt van duurzame, biologische seizoensproducten, of je nu kiest voor á la carte, een buffet of een BBQ op het strand. Voor grotere gezelschappen is zelfs een geheel eigen strandpaviljoen beschikbaar; Kamango met de service van Timboektoe.

Neem contact met ons op om te overleggen hoe wij jouw familie uitje, bedrijfsuitje, teambuilding of feest tot een onvergetelijk succes kunnen maken.

Wil je een digitale tour?

We geven je graag een rondleiding door ons paviljoen. Zelfs vanachter je laptop! Bekijk Timboektoe via Google Streetview.

Digitale rondleiding

Groepsarrangementen

Timboektoe maakt gebruik van biologische seizoensproducten, ook voor groepsarrangementen. Wij gaan voor duurzaam gevangen vis, vlees van Lindenhoff, biologisch geteelde groente en natuurlijk brood van Menno.

Download het groepen menu
Sluiten